Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2014 12:12 - На първа среща, според зодиака - продължение
Автор: havefun Категория: Други   
Прочетен: 1486 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   image

 Дева особено внимание обръщат на това как изглеждате. Но в смисъл, не дали сте привлекателна или секси например, а се вманиачват в някой дреболии, като леко размазан грим или червило(което си е невероятна тръпка за представител на някоя друга зодия). А също ще  изпитват нескрито отвращение, ако закъснеете. Обичат да общуват на теми интересна само на тях самите, без да ги е грижа, каква досада могат да бъдат. На една такава среща ще чуете много нови неща, но не и комплимент по свой адрес. Любителките на развлеченията ще бъдат разочаровани. 

    По правило Везни се влюбват в жени, изглеждащи добре (хм, а само те ли?). Запомнете също така, когато излизате на среща: Везни обичат да говорят главно за себе си, но интереса да произлиза от вас. Затова задавайте само такива въпроси, отговорът на които ще прозвучи, като комплимент(за тях). Дори след много вълнуваща среща, мъжът Везни е необходимо да си вземе почивка – да преосмисли преживяното. Никога не хвърляйте на плещите му, необходимостта да направи някакъв избор – ще има да чакате до веки веков. Е все пак срещата ще бъде достатъчно романтична, но не и запомняща се. 
    Скорпион предпочита да избере за среща някое загадъчно място (охооо, става интересно…). Имайки предвид оригиналният му вкус, не е изключено да вечеряте в някоя мистична разпадаща се къща(например). А ако искате да му направите  впечатление, разкажете му нещо необичайно – Скорпион обожава  мистериозните  истории. Пазете се от магнетичният му поглед, иначе първата среща ще приключи в леглото. А след това дълго  ще се чудите, това любов ли е или само нещо друго. 
    Мъжът Стрелец – завладяващ, винаги осенен от нови идеи, а също така бързо и лесно влюбващ се. Общителен и чаровен, често определя срещи, а отказ получава рядко (ха, жалко че не съм Стрелец). Дори и в най-извисеният момент, ще намери начин да подчертае, че е натура независима, че обикновено на това място идва сам, а вие тук сте се оказали до него по някаква случайност. Така че, колкото и да е сладък този Стрелец, не си правете бъдещи планове. Представителите на тази зодия не понасят да действат под чуждо мнение, за каквото и да е и единственото, което може да направите е лек, полупрозрачен намек. На раздяла, въздухът ще искри(ухаа, яко) от напиращите чувства. 
    Козирог се отнася, към една евентуална среща със свойствената си сериозност (аман от сериозност). Не един път ще се допитва до вас, дали ви устройва избраното място, удобно ли е определеното време(абе защо не си го поканите у вас, и всичко да приключва). Акцентът за срещата с Козирог – това е увлекателният разговор. Дори да му изглеждате сладка и красива, ако не поразите мъжката му интелигентност (аман от интелигентност), считайте всичко за загубено. И не се опитвайте да се правите на такава, каквато не сте, Козирог вижда и през дрехите(това всички мъже го могат) и веднага ще ви усети. А иначе е кавалер и е от значение за него е да се чувствате комфортно.
    А главното условие, за една успешна среща с Водолей е вашата непринуденост. Представителят на тази зодия не е по дългите разговори, затова предпочита да избере място, като например: нощен клуб, боулинг и т.н. Срещата рядко ще се закове на едно място, ще скитосвате и сменяте обстановката. Това наистина си е забавно(но едва ли може да се нарече романтично). А ако всичко е минало добре, не му звънете първа,  свободолюбивия Водолей ще се стресне(едва ли) от любовния ви напор.  Ако сте му симпатична, той ще намери начин да го разберете. Та да обобщим – освен всичко, с него ще прекарате весело. 

    На мъжът-Риби му е малко притеснително(а на кого пък, не е), да покани девойката на среща. Но пък ако по някакво чудо ви се падне по-решителна Риба, и вземе, че се престраши да ви звънне, веднага поемете(ах, че хубава дума) инициативата в свои ръце. А какво ще правите на срещата – ще си говорите, разбира се, а как? – само с поглед, разбира се(да сте виждали говореща риба?). Зодия Риби притежават изключително силно развита интуиция и просто думите са излишни – това понякога е любовта.



Гласувай:
5



1. ivoki - Има и верни неща, но не са много.
23.09.2014 13:26
Има и верни неща, но не са много.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3538321
Постинги: 1094
Коментари: 2386
Гласове: 1833