Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2016 13:14 - Наръчник на селяндура
Автор: havefun Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3012 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Транспорт

- Никога не употребявайте мигач. Когато по този повод някой си позволи да ви свирне с клаксона, му набийте рязко спирачки, засечете го и слезте да се биете, за да покажете, че сте голям мъж.
- Ползвайте аварийките, когато ви е кеф – докато проверите какво се крие в носа ви, докато чакате жената, докато си купите пица.
- Авторитетно отпуснете лявата си ръка през прозореца и шофирайте само с дясната.
- Ако сте първа кола на светофара, то това е идеалният момент да напишете някой SMS.
- Паркирайте така, както ви е удобно. Който друг иска да паркира, да е паркирал по-рано. Който иска да ходи по тротоара, да си е стоял вкъщи.

Градски транспорт
- Постарайте се така да си разпределяте времето, че когато ви се наложи да ползвате градски транспорт, да не сте се къпали от поне 3-4 дена.
- Винаги говорете на колкото се може по-висок глас, за да могат всички да разберат за естеството битовите ви проблеми.
- Никога не чакайте хората първо да слязат от рейса или метрото. Щом вратите се отворят, започнете агресивно да се бутате, за да качите по-бързо и да седнете.
- Заемете две седалки и не отстъпвайте мястото си на възрастни хора и бременни жени.
- Стойте по средата на ескалаторите, за да накарате хората да се замислят, че бързането е вредно и е по-добре да се насладят на гледката от задника или гърба ви.

Отпадъци
- Хвърляйте си фасовете само и единствено през прозореца на колата.
- Мястото на опаковките от вафли и кроасани също е на земята.
- Всъщност няма проблем да хвърляте каквото и да е, където и да е. Важното е да не е в кошчетата, защото боклуците от кошчетата ги карат на сметищата, а сметищата са препълнени.

Говор
- Не ползвайте правилен български език. Umnata missal si e umna nezavisimokak e kazana ili nap1sana.
- Нищо не пречи думи като „дете“, „съквартирант“ и „телевизор“ да се изговарят като „дитйе“, „сакварчирант“ и „тиливизор“.

Дрескод
- Купете си официален анцуг, по възможност с три ленти.
- Разхождайте се с него в мола и центъра.
- Карайте си автомобила голи до кръста.
- Пазарувайте само по джапанки.

Домашни любимци
- Никога не разхождайте домашния си любимец на каишка, особено ако е доста едър. Когато тръгне да налита на някого, безгрижно обяснете, че просто си играе.
- Научете го да пишка в асансьора на блока ви и да си върши по-сериозната работа само по тротоарите, защото хората обичат да настъпват акита.

Развлекателни дейности
- Когато започне филмът, започнете диалог с придружителите си, защото акустиката в киносалона предразполага за подобна дейност.
- Усилете музиката на макс и отворете прозорците, за да могат всички да се насладят на предпочитанията ви. Това важи както за жилището, така и за колата.
- Не ходете по заведения, за да се забавлявате, а за да избивате комплекси.

Магазини
- Спирайте си количката така, че да заемете максимално пространство около щанда с продуктите, след което започнете да четете етикетите и да се опитате да отгатнете какво е това консервант Е202.
- На касата винаги стойте на три сантиметра от човека пред вас. Когато опита да ви избяга, моментално скъсете дистанцията, за да не го лишавате от дъха си във врата му. Гарантирано хем ще му доставите удоволствие, хем опашката ще се движи по-бързо.
- Плащайте само с карта, за да става по-бавно. Първо, защото всички гъзари по филмите плащат с карти и второ, защото е опасно да носите в джоба си крупни суми от по 5 лева, с които да можете да платите една минерална вода.

Бъдете батка
- Годината не е 2016-та, все още сме си в 1989-та.
- Гледайте злобно.
- Никога не се усмихвайте.
- Комбинирайте анцуга с кожено яке.
- Направете си татуировка.
- Направете си още двайсет татуировки.
- Ходете бавно.
- Мислете бавно.
- Не мислете изобщо.
- Отидете на контрапротест срещу хонорар от 30 лева.
- Гледайте риалити предавания.
- Не четете книги.

Ако покривате всички тези изисквания, емигрирайте чужбина, но никога не казвайте откъде точно сте дошли.




Гласувай:
11



1. apostapostoloff - Най- лощото е това, че България се
23.08.2016 06:47
препълни с такива говеда.
цитирай
2. karpis - Браво за описанието!!!
24.08.2016 17:23
Браво!!!Много точно сте описала Алфа простака в българското общество и неговото самобитно креене(дори не може да се каже че това неговото е съществуване)!Само дето е могло да добавите и издаването на нечленоразделни звуци,далеч от човешката реч(щото такава не използва),приматите в зоопарка и в джунглата да го превъзхождат в пъти в интелектуалното си развитие!А ако притежава и вроден рефлекс на самостоятелно дишане,мигане и да различава кой е лелка и кой чичко,автоматично да му се присъжда докторска степен!Ако види добре изглеждаща жена по улицата,непременно да мучи и титюка като шимпанзе по нея и по възможност да носи облекло,което да подчертава непрестанното му желание за чифтосване,като на братовчедите му в дивата природа!Тъпунгели и дебилоиди(вело,мото дебили и техните сродни) винаги си е имало и ще си ги има-те са защитен вид и заради това са толерирани както от държавата,така и от закона!Но както Смирненски си го е казал преди почти 100 години,че прасето си е прасе и винаги ще си му харесва в калта,та ако искаш да го измъкнеш от нея и да го направиш нещо в повече то то ще те повлече и тебе в калта,тъкмо да те изцапа,пък и да е щастливо,че не само то е там,тъй и сега с алфа простаците!Те са крайно агресивен тип на разпространение особено по нашите географски ширини,та заради това моля избягвайте тая зараза и сведете по възможност общуването си с такива,за да не станете неусетно като тях!Към всички тях трябва винаги да подхождаме със съчувствие и разбиране,защото не им е лесно сами да си изкарват цялата програма,защото къде другаде ще си покажат заучените и дълго тренирани простотии и долнярщини освен пред хората!Нищо няма да ви коства да им направите тая евала да,изгледате от почетно разстояние програмата им,тъкмо ще се почувстват поласкани от вниманието,ще ги насърчите да показват повече и повече долнотии на обществени места,пък и ако ги заснемете и публикувате нейде,по-радостни от тия твари няма да има!Поощрявайте ги като вид терапия,без това са безнадеждни!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3541713
Постинги: 1094
Коментари: 2386
Гласове: 1833