Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2020 21:33 - Петър Дънов за Ерата на Водолея
Автор: havefun Категория: Лични дневници   
Прочетен: 458 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.01.2020 21:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Великият българин Петър Дънов, който е проповядвал учението си сред много хора, е бил на мнение, че ерата на Водолея ще промени изцяло мисленето на хората.


След като е приключила епохата на Риби, която е започнала стотина години преди новата ера, оста на планетата ни е попаднала в съзвездието на Водолея.
Това, според Петър Дънов, наричан от последователите си Учителя, ще се отрази във вид на голяма промяна в хората, които ще бъдат с нови, по-съвършени възможности от предишните поколения.


image







Според Дънов в момента, в който започне епохата на Водолея, ще се случат много неща, които ще променят живота на хората на планетата. Не само мисленето на хората, но дори и сградите върху планетата ни ще бъдат изцяло променени.


Петър Дънов е смятал, че в епохата на Водолея човечеството ще постигне голям напредък в областта на медицината, култура и начина на общуване между хората.


Основоположникът на дъновизма е бил убеден, че епохата на Водолея променя изцяло населението на Земята – новото поколение хора ще бъде заредено с много по-голяма интелектуална мощ.


image





Новата раса, която се появява с идването на епохата на Водолея, според Петър Дънов е Шеста раса, която ще бъде съвсем различна от предишните хора, които са населявали планетата ни.


Дънов е бил убеден, че с идването на епохата на Водолея хората ще изоставят желанието си да воюват едни с други и както той казва, „оръжията ще се превърнат в плугове”.


Дънов е смятал, че с идването на ерата на Водолея планетата ни ще се превърне в истинска цъфтяща градина. Той е казвал, че епохата на Водолея ще продължи цели 25 хиляди години и ще е под знака на мистичното.


Петър Дънов е предрекъл, че по време на епохата на Водолея хората по Земята ще се обединят в едно цяло. Дънов предричал, че през епохата на Водолея душата ще може да бъде видяна.


Според него ерата на Водолея е времето, когато планетата ни ще бъде пречистена, за да приеме души, които в продължение на хиляди години не са имали шанса да се въплътят в човешко тяло.



Източник: https://sanovnik.bg/n3-35104-Петър_Дънов_за_Ерата_на_Водолея



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3540585
Постинги: 1094
Коментари: 2386
Гласове: 1833