Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2013 06:43 - Мерием Узерли напусна "Великолепният век" : Слухове и факти
Автор: marina13 Категория: Новини   
Прочетен: 15346 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 27.05.2013 06:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 След като в сряда (22 май) по турската телевизия Star TV не се излъчи юбилейният епизод сто от хитовия сериал "Великолепният век" (Muhteşem Yьzyıl), стана ясно, че актрисата изпълняваща главната женска роля - Мерием Узерли внезапно е заминала за Германия. В медиите се появиха много новини и различни версии относно напускането на Мерием Узерли. Какви са те, прочетете в по-долните редове.

Мерием Узерли е заминала за Берлин без разрешението на продуцента, обадила се е по телефона и е съобщила, че е настанена в болница с диагноза "Синдром на изтощението". Този синдром се описва с губене на интерес към професията си, стрес, безразличие, неудовлетворение от парите и др. Неотдавна, на церемонията по награждаването, на едно от честванията актрисата е заявила, че актьорите са много изморени и, че възнамерява да се бори за правата им.

Втората версия е, че актрисата е искала увеличение на хонорара си няколко пъти, но продуцентите са й отказали. Тази версия също не е безпочвена. Преди около седмица назад, Мерием остро е отговорила на фенове в социалната мрежа за своите доходи, което е предизвикало вниманието на журналистите и десетки коментари от страна на феновете. След този инцидент, Meрием е трябвало повече от един път да отговоря на натрапчивите папараци за своите доходи.

Друга често спрягана версия е, че Мерием Узерли и нейният възлюбен Джан Атеш са имали лоши отношения напоследък. Многократно се е виждало на техни снимки недоволното лице на Джан. Постоянно недоволното лицето на любимия на Хюрем Султан ни дава пълното право да смятаме, че Джан не може да устои на универсална слава и любовта на феновете към любимата му Мерием. "Уморена съм, писна ми!", казва Мерием.

 Според информацията, получена от "Tim’s Production", Мерием Узерли е отишла в Берлин, без да уведоми филмовият екип. Съгласно подписаният договор между актрисата и студиото, тя може на всеки 3 седмици да отиде в Берлин, за да види семейството си. По думите на актрисата, тя развива психични проблеми, дължащи се на хаотичната работа на снимачната площадка: "Аз не искам да се върна в Истанбул в сериала. Уморена съм, писна ми. ".

Оказва се, че още преди 2 месеца актрисата е казала на своя приятелка: " През май, ще напусна сериала и ще си отида от Истанбул....писна ми!"
Приятелката на Узерли и е казала, че ако тя не се върне, ще я дадат на съд, на което Мерием Узерли е отговорила, че не се страхува от това.... "Имам договор със студиото. Не съм гражданин на Турция,а на Германия. Договорът е валиден на територията на Турция. "

Носят се слухове, че актрисата Вилма Елес ("Времето лети") може да бъде "новата" Хюрем султан. Каква обаче ще е развръзката на всичко това предстои да разберем.
Според вас ще постигне ли успех сериала без Мерием Узерли или тя е изградила образа на Хюрем и никоя друга актриса не може да го пресъздаде по този начин? Очакваме вашите коментари!
 



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marina13
Категория: Новини
Прочетен: 234816
Постинги: 156
Коментари: 2
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031