Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2014 17:22 - Библейско пророчество ще се сбъдне: Чипиране на хората от 2017 г.
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 6250 Коментари: 9 Гласове:
49


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Чипирането на хора започва.

 

Подготовката за микрочипирането на човечеството е в разгара си

Библейското пророчество "воден знак на звяра"  изглежда ще се сбъдне.

Стратегия на Обама за bio сip RFID - Radio frequency identification

Обмисля се  стратегия как да се направи и как да се подходи към микрочипирането, за да могат  самите хора да приемат този факт без паника и да искат този чип в тялото си. Има данни, които  говорят, че  като цялото човечество трябва да бъде чипирано до 2017 година. Жителите на САЩ със сигурност няма да се противопоставят, защото в новия закон на Обама за грижи на населението, ясно пише, че RFID чипове ще бъдат приложени като идентификация като бъдат вградени в тялото на всички граждани.

Тези чипове RFID ще позволят на световните сили да извършват експерименти с цялото човечество  без да са им необходими лаборатории

Този микрочип е пряко свързан със спътник, така че човекът, който го носи в никакъв случай не може да остане непроследен - никога!

Чрез тези чипове RFID всеки един човек на планетата ще може да бъде изследван, контролиран или убит

Без съмнение чипирането на човешкия род ще бъде прието без кой знае каква  съпротива, защото малко хора знаят какво се крие зад това, за какво зло, опасност и пародия става дума.

Всъщност това  "белегът на звяра" ли е  -   пророчество в книгата Откровение в Библията, който хората ще бъдат принудени да включат в своето тяло?

За чипирането на хората и по-рано е споменавано и се предполага, че в Америка вече с години чипове се тестват на определени групи от хора - психиатрично болни, затворници  и други, които доброволно са се съгласили да приемат чип в тялото си.

 

 

image

 

Чипирането на хората е знак, че библейското пророчество е в разгара си и че срещу тези знаци трябва да се борим с всичка сила.  Страшно  звучи фактът, че  чипирането  на хората е връх на злото, от което всички се страхуват.

Веднъж, след като разрешите чип в тялото си, трябва да знаете, че тялото вече не е ваше, защото не можете да бъдете сигурни, че някой не управлява вашите движения, вашите мисли и дела.

Отнемането на човешката свобода с тези чипове RFID  е най-ужасното от всичко

Родени сме от Бога свободни и всеки, който ще се опита  да ни отнеме тази свобода,  трябва да знае, че не е от Него (от Бога).

http://e-zdravey.com/bg/bibleysko-prorochestvo-shte-se-sbadne-chipirane-na-horata-ot-2017-g/#.U3rgMk63VM4.facebook





Гласувай:
50



1. danailvdimitrov - който е чел Библията (православната а не разните протестантски "библии" съдържащи 66 книги, но без "Откровението")
24.05.2014 17:34
знае това пророчество и се готви за последните дни.

Всъщност борбата е не за тялото ,а за душата!
цитирай
2. estirbg - Всъщност - всеки трябва да проумее каква е Библейската истина
24.05.2014 19:02
Първото, което е нужно да знаете, за да се спасите е, че Луцифер е коварен имитатор.
Бог е определил какъв е Неговия печат, с който запечатва Своите си, за да ги спаси. Божият печат се намира в Четвъртата Му заповед!
Сатана решава да направи нещо подобно, с което ще определи кои ще бъдат негови - това е външното чипиране или онзи знак, за който се говори в Откровение на Йоана 13-16:18.
Оттук следва следното заключение за тези, които искат да бъдат във Вечността с Исус:
1.Не трябва да приемаме знака на Луцифер - чип или друг подобен индентификационен код.(Откр.на Йоана 13-16:18)
2.Но трябва да имаме Божия печат (виж Четвъртата заповед от Декалога, която съвсем ясно посочва, че Съботата е идентификацията за Божията принадлежност, а не неделята!)
Ето още разяснения за необходимостта да имаме Божия печат, гаранцията за нашето спасение:

http://estirbg.blog.bg/lifestyle/2010/11/06/bojiiat-pechat-garanciia-za-nasheto-spasenie.630625
цитирай
3. estirbg - Като продължение на горния ми коментар
24.05.2014 19:51
С други думи -
ако избегнем и не си сложим знака на Луцифер не значи, че ще бъдем спасени при предстоящото идване на Истинския Исус.
Нужно е да спазваме и Четвъртата заповед (Божия печат) както и останалите от Десетте, защото в Писанието е заявено, че ако само с една заповед не се съобразим - вече сме закононарушители и не ще бъдем спасени.
Всеки трябва да направи лична ревизия на духовната си същност и да се покае и отвърне от греховете си - разберете, времето на Краят съвсем наближи!
цитирай
4. freeoldmen - Батя и сестри во Христе,
24.05.2014 20:20
измислил съм много проста, но ефективна стратегия, за да избегнем чипирането и превръщането ни в оръдие на Сатаната!!!
Освен обичайните методи, като пост, молитви, самобичуване, е редно да погледнем към светите мъченици, така наречените юродиви, безсребърници, стълпници и пустинници.
Те ясно осветяват Пътят, по който трябва да тръгнем!
Очевидно е, че ще се опитат да ни хакнат печатът на Звяра чрез чип / да не се бърка с чеп! /, вкаран от спринцовка.
Съпротивата е много лесна! До 2017 г. за щастие има много време- достатъчно е да не се къпем и избягваме всяко общение с вода, освен Светото Кръщение, и за годините до Насилственото Втъкване на Чипа ще имаме такава импрегнирана кожа, че Луциферската игла нема да може да проникне!!!
А нема ли пенетрация, нема и коитус!
Халилуя!!!

цитирай
5. rara - :)))) Дори и да се осъществи подобен ...
24.05.2014 20:32
:)))) Дори и да се осъществи подобен проект, който има както плюсове, така и минуси, това няма да е никакво библейско пророчество, а решение на съответните власти. Със сигурност криминалните престъпници и други разни рецидивисти, трябва да бъдат чипирани, за да се знае по всяко време къде се намират
цитирай
6. rara - измислил съм много проста, но еф...
24.05.2014 20:37
freeoldmen написа:
измислил съм много проста, но ефективна стратегия, за да избегнем чипирането и превръщането ни в оръдие на Сатаната!!!
Освен обичайните методи, като пост, молитви, самобичуване, е редно да погледнем към светите мъченици, така наречените юродиви, безсребърници и пустинници.
Те ясно осветяват Пътят, по който трябва да тръгнем!
Очевидно е, че ще се опитат да ни хакнат числото на Звяра чрез чип, вкаран от спринцовка.
Съпротивата е много лесна! До 2017 г. за щастие има много време- достатъчно е да не се къпем и избягваме всяко общение с вода, освен Светото Кръщение, и за годините до Насилственото Впръскване на Чипа ще имаме такава импрегнирана кожа, че Луциферската игла нема да може да проникне!!!
А нема ли пенетрация, нема и коитус!
Халилуя!!!



Ако се намажете с лайна, работата е още по-сигурна

цитирай
7. truthful - За да се приложи чипирането все п...
24.05.2014 22:19
За да се приложи чипирането все повече ще започват да изчезват хора и най-вече деца, все по-усилено ще се иска плащане на здравните осигуровки и доказването им в "екстремни ситуации" на атентати, катастрофи, природни бедствия и др. Ще се чипират първо групи от хора като затворници, арестанти, после ученици уж за тяхната сигурност и възрастните вероятно ще бъдат последни. В България скоро по ТВ излязоха подставени родители, които "бяха много загрижени за сигурността на децата си и одобряваха идеята за чипиране". И това е част от играта. Всъщност чипът е приемник на честотни сигнали, които явно ще моделират настроението ни и ще подтискат мисловните ни процеси. И сега сме следени чрез GSM IP адреси и сме жестоко облъчвани от окееани радиомагнитна радиация, която ще се увеличи в скоро време тъй като се иска тотално следене на всички самолети както от земята така и от космоса. това ще стане с помощта на мощни радари, които ще се "включат" допълнително. Изкуствените ни дрехи и обувки ни правят още по-големи приемници на тези честоти. И ако народът български продължава да се страхува от правителството и да си мълчи по въпроси за неговото физическо оцеляване, които при нас са на всяка крачка в големи раземери и то клонящи към ГЕНОЦИД то чипирането в България ще е изпърво и най-лесно като че ли?!
цитирай
8. anonimen65 - ne sam ubedena che chipiraneto e ...
24.05.2014 23:30
ne sam ubedena che chipiraneto e proorochestvo.i az ako sam silen moga da si pisha v tazi kniga kakoto si iskam I da kazvam che e kazano ot prorokiavno oshte predi Hristos e imalo 2 klana loshite I dobrite kato loshoto I dobroto change samo deto ne sa kato chengetata ot edna prinadlejnost.na dobrite jivota e trud I duhovnost a na loshite e marzel I nauchni otkritia da podkrepiat standarta im I da praviat dmasite zavisimi ot tehnite otkritia zabravaiki tiahnite bojestveni vazmojnosti,koito tehnia duh nossi.zanemaren duha void do bolni tela bolnite tela sa lesna pliachka za bolnite mozatsi da vladeiat Bojiite sazdania.napisali sa potop I znak I dvete tehnologii veche sa gi ovladeli.kak shte znaem koi potop e Bojie nakazanie?ako moje Ester da otgovori za potopa.
цитирай
9. olivie - Това са глупости
25.05.2014 09:35
Истината е, че чипиране се планира "в подкрепа" на библията - за да не лъсне измамната й същност. Всъщност, точно тези, които трябва и могат да го направят нямат интерес да го направят. Защото това ще ги ощети материално и властово. А и писаното в библията може да се тълкува и по други начини - 666 НЕ Е число на звяр, макар така и да кръстиха суперкомпютъра в Брюксел, който се задейства с баркод 666, най - малкото защото и в библията е казано, че това е число на човек и наистина представлява въглеродната атомна сигнатура на човешкото тяло. Предполага се, че 6-тата раса, която ще ни замени, вероятно след апокалипсис, ще има друга сигнатура /мисля, че беше 661/ А пос "спасение" е най - вероятно да се разбира, че част от самите нас, под форма на въглерод ще послужи за основа на тази 6-а раса. Разбирай обаче като градивен елемент, неосъзнато. И не Обама, а Путин се опита да въведе по - напред чипирането но скоро го пернаха през пръстите и едва ли ще продължи засега /имам предвид свалянето на супермодерния изкуствен комуникационен спътник, който щеше да завърши руската програма за GPS позициониране като част от чипирането в Русия. Всички видяха, че не само американски ракети могат да бъдат свалени - тези с/у Сирия + 1 бр Раптор Ф22, когато пък Обама ки подви опашката. Кой стои зад това НЛО, което сваля ракети тепърва ще разберем - извънземни сили на светлината, или земни хора от бъдещето. Всеки случай Христос няма нищо общо с това.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 832130
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031