Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2014 10:00 - 23 потвърждения за любов
Автор: havefun Категория: Тя и той   
Прочетен: 2317 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

image

Приятелството между мъжа и жената е невъзможно. Може би страст, вражда, обожание, любов, но не и приятелство. Има няколко истински признаци, които ясно говорят за любовта му към теб.

1. С един поглед към теб лицето му грейва в усмивка. Може би е толкова щастлив от факта, че си близо до него, че не може да скрие радостта си. 

2. Той те слуша внимателно и със съчувствие. Интересно му е всичко, свързано с теб и твоя живот, затова не те прекъсва, макар че вече час чуруликаш само за своите женски проблеми.

3. Рядко се обръща към теб по име, често използва измислено от него нежно обръщение. Безспорно "коте", "зайче" или "слънце", произнесено насаме, повече гали ухото на жената, отколкото пълното име на любимата. 

image

4. Той ти определя среща. Ако наистина те цени, никога няма да си прости, ако пропусне да уточни датата на следващата ви среща.

5. Без значение колко е часа, той те изпраща дори и до другия край на града. За мъжа, който те обича, е немислимо да те пусне сама, без да е сигурен, че ще се прибереш благополучно у дома. 

6. Често ти се обажда, просто така без повод. Разбира се, той постоянно мисли за теб, скучае и иска да се увери, че при теб всичко е наред. Освен това има нужда просто да чуе гласа ти.

7. Отива на кино или театър, които ти си избрала. Вероятно за него не е толкова важно какво ще гледа. Важно е само да прекара тези няколко часа с теб. 

8. Той не ти позволява нищо да носиш, дори ако това е само пакет хляб. За обичащия мъж, дори един хляб изглежда твърде тежък за теб.

9. Добре се държи с приятелките ти. Дори да няма високо мнение за тях, с тези, които са ти скъпи, не смее да разговаря високомерно. 

10. Купува CD-та с любимата ти музика, за да ти е приятно и да си спомня за теб, когато не сте заедно.

11. На парти държи ръката ти. В този случай може да не се тревожиш ако в компанията има ослепителна красавица - той няма да я забележи. 

12. Отказва да отиде на гости, ако не си поканена. Убеден е, че дори и в най-веселата компания ще скучае ако ти не си там.

13. След интимна близост иска да говори с теб. В такива моменти се изпълва с обич и благодарност към теб.

14. Спи на ръба на леглото, като мястото до стената оставя за теб. Инстинктивно иска да те предпази от неприятностите във външния свят и ти дава да разбереш, че не е нужно да скачаш от леглото преди него.

15. Не те буди, за да му приготвиш закуска. Той намира за недопустимо да прекъсне съня на любимата жена, за да му приготви нещо.

16. Поема цялата тежка работа в къщи.

image

17. Не ти се сърди ако качиш някой килограм и дори не забелязва гримирана ли си или не. В края на краищата, той те вижда с вътрешното си зрение и ти за него винаги си красива. А може би това е този случай, за които казват – "любовта е сляпа." 

18. Без колебание ти позволява да се занимаваш с това, което ти харесва и не ти се присмива. Това е твоето занимание и това казва всичко.

19. Грижи се за твоите растения и животни. Нима може да остави гладна в твое отсъствие любимата ти котка, знаейки как се грижиш за нея.

20. Обажда се от далечно пътуване и говори глупости в продължение на час. Ти му липсваш и той не се интересува от разговора, важното е да чува гласа ти. 

21. Нямаш усещането, че скучаеш с него. Същото може да се каже и за него.

22. Подарява ти цветя без повод и то непременно разкошни рози с дълги стъбла. Клонче люляк, което е откъснал, прибирайки се у дома, може да говори за любовта му към теб, също толкова красноречиво.

image
image

23. Говори направо за любовта си. Разбира се, да чуеш подобни думи е много хубаво. Но ..., тази точка е поставена в края, за да и` се доверяваш най-малко.




Гласувай:
6



1. bubulino - ))
27.02.2014 04:36
Разкошно написано. Точно ясно, разбираемо. Дали мога да те помоля да напишеш и 23 потвърждения, че жената обича мъжа?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3523757
Постинги: 1093
Коментари: 2386
Гласове: 1832