Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2014 23:35 - (18+) 11 горещи трика за по-добър сексуален живот
Автор: havefun Категория: Тя и той   
Прочетен: 1348 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
11 горещи трика за по-добър сексуален живот image

Как е сексуалният ти живот? Окей? Е, това не е добре – трябва да е страхотен! Сексът е страхотно нещо и ако не му се наслаждаваш както трябва, е време да направиш промяна. Събрахме лесни, но много горещи съвети, с които скучният ти сексуален живот да се превърне в наистина изключително преживяване. Готов ли си за тях?

Съвет#1: Говори мръсно в леглото

Няма нищо по-възбуждащо от малко мръснишко говорене в леглото. Дори да ти се струва, че не си точният човек за това. Отпусни се, пийни чаша вино и опитай: сам ще се изненадаш колко бързо ще ти допадне. Ако не можеш да го изкажеш, тогава първо го напиши – и мръснишките текстове са също страшно възбуждащи!

Съвет #2: Кажи какво точно искаш

Не получаваш в леглото това, което искаш? Сега е време да споделиш най-скритите си желания…не бъди срамежлив и кажи на партньора си точно какво искаш – ще е страшно възбуждащо, когато го чуеш и още повече, когато го получиш.

Съвет #3: Донеси си секс играчки

Като малък си искал да имаш купища играчки, а сега? Донеси си еротични играчки вкъщи, за да доставиш на партньора си максималното удоволствие. Чудесна идея да прекараш уикенда в леглото и да оживиш сексуалния си живот с пикантерии.

Съвет #4: Опитай нещо ново

Ако сексуалният ти живот е еднообразен, е крайно време да направиш нещо, за да го промениш. Опитай нещо ново – наистина го направи! Може да е нова секс поза, ново място за правене на секс или еротична играчка или нещо още по-перверзно, в зависимост от фантазиите ти.

Съвет #5: Секс игри

Ако и двамата сте срамежливи, сексуална игра, която да ти казва какво точно да направиш с партньора си, е добра идея. Намери си подходяща еротична игра и следвай указанията – със сигурност ще спреш да се притесняваш и започнеш да се забавляваш.

Съвет #6: Мастурбирай

Не сам, това няма да направи сексуалният ти живот по-вълнуващ. Едно от нещата, които можете да правите заедно, е да мастурбирате един пред друг: така можете да си покажете какво ви харесва най-много.

Съвет #7: Купи си еротично бельо

Дори да не обичаш да пазаруваш – пазаруването на секси бельо е много по-приятно от това да купуваш плодове и зеленчуци. Избери каквото харесваш най-много, пробвай го и когато се прибереш вкъщи го облечи, а после нека секс игрите започнат.

Съвет #8: Изпрати секси снимка

Секси снимките винаги вълнуват, затова не се колебай да си направиш. Няколко възбуждащи снимки, изпратени през деня, са чудесна подготовка за любовната нощ. Преди да го направиш се увери, че единствено любимият човек получава снимката ти  и никога не я изпращай на грешен номер!

Съвет #9: Използвай контакт с очи

Затваряш очи, докато правиш секс? Така се концентрираш върху това, което усещаш, но от друга страна пропускаш толкова много. Дръж очите си отворени и поддържай контакт с очите – когато виждаш искрата в очите на този, с когото се любиш, ще знаеш точно как се чувства.

Съвет #10: Спри

Понякога да спреш е най-възбуждащото нещо, което можеш да направиш. Спри по време на секс: за малко и двамата ще си изгубите ума от желание и после продължи. Ако го направиш няколко пъти, със сигурност ще откриеш нови измерения на удоволствието. Невероятно е колко много удоволствие доставя понякога болката…

Съвет #11: Гледайте порно

 

Порнографията е страхотен начин да се настроиш за секс и увеличиш удоволствието от любовния си живот – опитвал ли си досега? Ако обаче на някой от двамата това не му допада, започнете с еротичен, а порно филмът оставете за момента, когато и двамата ще сте готови. Гледайте филма, за да се възбудите, а после се опитайте да изиграете някои от любимите си  сцени. Страхотен начин да се забавляваш в петък вечер, нали?



Read more: 
http://www.dormeo.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B5%D0%BE/%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0/11-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%8A%D1%80-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82.htm#ixzz2wAE9PsJx



Гласувай:
3



1. minevv - не
17.03.2014 08:50
едно единственно нещо--- точния партньор
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3539687
Постинги: 1094
Коментари: 2386
Гласове: 1833