Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2013 21:56 - Как се обича зодия Скорпион?
Автор: havefun Категория: Забавление   
Прочетен: 4432 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.02.2013 23:25


 Осмият знак на зодиака принадлежи на онези, които са родени между датите 24 октомври и 22 ноември. Скорпионите са подвластни на планетата Плутон. Без съмнение, този воден знак е един от най-интригуващите зодиакални знаци.
Граничещ с крайностите, неповторим по своята интензивност на емоциите, Скорпионът може да бъде едновременно отмъстителен и страховит враг и верен съюзник. Любовта им е ожесточена, а омразата – горчива и отровна. Последователни в действията си, Скорпионите лесно постигат онова, което са си наумили, но не и нещо, което някой друг е поискал от тях.
Една от най-загадъчните черти на характера им е спокойствието. Дори и в най-напрегнатите моменти Скорпионите озадачават със спокойната си външност и нерви, направени сякаш от стомана. Те притежават почти перфектно хладнокръвие.
Трудно може да се устои на харизматичния Скорпион. Ако успеете да спечелите доверието на този иначе скептичен знак, бъдете сигурни, че сте намерили приятел, който ще ви защити и ще ви обича, без значение къде и какво се случва с вас. Той ще бъде с вас и през най-мрачните ви часове, за да ви покаже светлината, без да изисква благодарност за това.(moodx.net)
Единственото нещо, което не трябва да се забравя, е фактът, че Скорпионите имат ужасно много
въпросителни, когато става въпрос за доверие. Добре е да оправдаете вярата, която един Скорпион ви е гласувал, за да не разберете без време колко силна е отровата му. Скорпионите обичат интелектуалните предизвикателства и стимулации. Не е лесно да заинтригувате един Скорпион, но постигнете ли го, то задължително ще разберете колко неповторима може да бъде любовта.
Ако трябва да опишем Скорпионите с една дума, то това е страст. Родените между 23 октомври и 21 ноември са известни именно с необузданата си страст. Скорпионите са изключително лоялни. Рядко ще се намери любовник Скорпион, който да не е напълно посветен на неговия/нейния възлюбен. В случаите, когато обичат, Скорпионите са в състояние да направят невероятни неща за своите близки – ей така, от чиста и искрена любов. Въпреки това, в замяна те ще очакват равно количество любов, ангажираност и лоялност от любимия човек.
Това може да е доста изтощително за онези, които имат връзка със Скорпион. Дори и най-малкият признак, че не им обръщате достатъчно внимание, може да предизвика гнева Скорпионов. Тези състояния могат да бъдат преодолени с помощта на много любов и грижа, тъй като наистина е трудно да намерите някой, който ще се посвети на любимия си така, както ще го направи един Скорпион. Любовта им е почти фанатизирана и нищо, което кажете или направите, няма да откаже един Скорпион да ви обича. Успеете ли да приласкаете Скорпиона, бъдете сигурни, че животът ви ще бъде изпълнен с фойерверки и всички ваши нужди ще бъдат негова основна грижа.
Въпреки цялата страст и енергия, Скорпионите са доста великодушни по природа и могат да простят лесно всяка грешка, която сте допуснали. Зад стоманения поглед, който често е по-издръжлив и от титан, се крие една неподправена уязвимост. Тези деца на есента са много емоционални и чувствителни. Затова, грижете се добре за партньорите си Скорпиони и те ще ви се отблагодарят с безкрайна обич. Все пак именно Скорпионите са едни от най-верните и постоянни спътници, които ще откриете.
Източник: moodx.net



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3523275
Постинги: 1093
Коментари: 2386
Гласове: 1832