Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2013 21:57 - „Баровки” - 18 години по-късно
Автор: havefun Категория: Забавление   
Прочетен: 1100 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.05.2013 21:57


 Спомняш ли си култовата романтична комедия от 1995-а „Баровки”? Обзалагаме се, че да. Оттогава обаче любимата ни Шер и приятелите й се промениха много. Виж какво се случи с  тях и как изглеждат актьорите от филма днес:

imageАлиша Силвърстоун
Глезената Шер Хоровитц
От русокосата кралица на гимназия „Бронсън” днес няма и следа! След като изигра няколко по-запомнящи се роли като момичето на Батман в „Батман и Робин” и Ив в комедията „Светлина от миналото”, Алиша заряза актьорството за известно време, за да изиграе най-важната роля в живота си – тази на съпруга и майка. През 2005-а тя се омъжи за рокера Кристофър Джареки, а през май 2011-а роди сина си Беър Блу. Въпреки че загърби кариерата си, за да се посвети на семейството, звездата не си загуби времето – през 2009-а издаде книга, посветена на веганството и оттогава усилено промотира този начин на живот.

Пол Ръд
Бившият доведен брат/гадже на Шер - Джош Лукас
След като плени сърцето на най-популярното момиче в гимназия „Бронсън”, Пол беше забелязан от големите имена в киното. Ролята на добросърдечния Джош муimage спечели участие в заглавия като „Ромео и Жулиета”, където игра рамо до рамо с Лео Ди Каприо и Клеър Дейнс, и  „Обект на желание” с Дженифър Анистън.

През 2003-а той се ожени за дългогодишната си приятелка Джули Йегер, от която има две деца. Пол откри таланта си в комедиите с участието си в „Приятели”, където изигра съпруга на Фийби – Майк.Последваха филмите „40-годишен девственик”, „Нощ в музея”, „Прелъстен и изоставен”, „Позабременяла”, „Вечеря за идиоти”,  „Как да разбера” и др. Пол продължава да работи с пълна пара – догодина предстои да го видим в цели 7 филма.

 

Британи Мърфи
Сладката и наивна Тай Фрейзър
Ролята на новото момиче в училище беше истински трамплин за кариерата на imageБритани. След като талантът й беше забелязан, тя получи роли във филми като „Нито дума”, „Осма миля”, „Бракувани”, „Град на греха”, „Любов и други бедствия” и др.

Сладката блондинка имаше кратка връзка с Аштън Кътчър, за известно време беше сгодена първо за мениджъра Джеф Куотинетц, а после и за асистента Джо Макалузо, но в крайна сметка през 2007-а се омъжи за продуцента Саймън Монджак. Звездата на Британи угасна преждевременно, когато през  декември 2009-а тя почина, след като се натрови с отровна плесен в дома си.

Джеръми Систо
Арогантният Елтънimage
След „Баровки” Джеръми се изяви в сериали като „Два метра под земята” ООД, „Кръгът на Доусън“ и „Закон и ред”, а в момента се снима в ТВ поредицата „Лъскаво предградие”.

Той се пробва и в други жанрове и участва в комедията „Почти любов”, както и в хоръра „Погрешен завой”. Любопитното е, че докато се снимаше в „Баровки”, в действителност той беше женен от две години за Мариса Райън. Двамата се разведоха през 2002-а, а през 2009-а Джеръми отново застана пред олтара с тогавашната си приятелка Ади Лейн, от която има дъщеря и син.

imageСтейси Даш
Палавата Дион Дейвънпорт
Стейси толкова хареса ролята си в „Баровки”, че прие да я изиграе и в трите сезона на ТВ варианта на филма. Тя продължи да се снима в сериали като „Играта”, „Необвързани жени” и т.н. Стейси роди син от r’n’b певеца Кристофър Уилямс и дъщеря от вече бившия си съпруг Брайън Ловъл. През 2006-а тя позира гола за корицата на популярно мъжко списание, но това не помогна особено на кариерата й.

Доналд Фейсън
Шантавият Мъриimage
Доналд Фейсън също реши да продължи да играе ролята на гаджето на Дион Дейвънпорт – Мъри, в сериала „Баровки”. След като шоуто беше свалено от ефир, той се снима в няколко ТВ поредици, сред които „Фелисити”, „Сабрина – младата вещица” и „Смешно отделение”. Доналд беше женен в продължение на четири години за гаджето си Лиса Аски, от която има двама сина и дъщеря. Двамата се разведоха през 2005-а и след серия от несериозни връзки, през 2011-а актьорът предложи брак на най-добрата приятелка на Джесика Симпсън – Кейси Коб.

Елиза Донован
Глезената Амбър Маринс
imageПреди да се присъедини към актьорския състав на сериала „Сабрина – младата вещица”, Елиза също продължи да играе ролята на самоуверената съперничка за слава на Шер – Амбър, в ТВ варианта на „Баровки”.

Гледали сме я също така в ситкома „Само за снимка”, както и в комедията „Една нощ в Роксбъри”. Палавата червенокоска дълги години се бори с анорексията и накрая успешно я победи. През май 2012-а Елиза роди дъщеричка на име Скарлет Авъри от гаджето си Чарли Бигълоу, с когото се ожениха на 13 октомври същата година.

Брекин Мейърimage
Смотаният скейтър Травис Бъркенсток
Кариерата на Брекин тръгна нагоре след участието му в „Баровки” – той се изяви в поредица касови филми като „Вещи в занаята”, „Голямото пътуване”, „Кейт и Леополд” и „Хърби: зареден до дупка”.

Той игра също така в хитови сериали като „Д-р Хаус” и „Герои”. През 2001-а Брекин се ожени за режисьорката Дебора Каплан, от която има дъщеря. Двамата обаче се разведоха тази година, а като причина изтъкнаха несходство в характерите.

Джъстин Уокър
Неустоимият Крисчън Стовитц
imageЗа Джъстин ролята на хомосексуалното гадже на Шер – Крисчън, беше дебют не само на големия екран, но и изобщо.

Може дори да се каже, че това беше ролята на живота му, защото за съжаление той не извади късмета на останалите си колеги и не беше забелязан от големите имена в Холивуд. Въпреки че се опита да пробие в Меката на киното, Джъстин реши, че няма да се задоволява с малки роли в никому неизвестни продукции и сложи край на актьорската си кариера. В момента той е собственик на заведение в Ранчо Мираж, Калифорния.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3523186
Постинги: 1093
Коментари: 2386
Гласове: 1832