Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2014 21:19 - ТЕСТ: В името ви е закодирана мисията ви в живота
Автор: havefun Категория: Забавление   
Прочетен: 1284 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Щастието ни в живота е закодирано в материята, от която е изградена вселената. Всеки детайл от битието ни крие в себе си парченце от пъзела, който наричаме съдба. Мисията ни в живота, например, се определя от името и фамилията ни. Зад всяка буква от тези две имена, с които се представяме пред света, се крие цифра, а сборът от тези цифри предопределя пътя, по който трябва да се движим. Промяна в името е и промяна в мисията, с която ни е натоварила съдбата. Дали ще сме добри и ще помагаме на хората, или ще ги вдъхновяваме, водим и ще се грижим за тях, или ще пазим хармонията в света на хората, зависи изцяло от това как се казваме.

Вашата мисията отговаря на сбора от числата, които се крият зад буквите в името и фамилията ви. Съберете ги до едноцифрено число. Изключение от това правило прави резултат 33.

Пример: Мартин Иванов. 4+1+8+1+9+5+9+3+1+5+6+3=55. 5+5=10. 1+0=1

1. Вашата задача е да водите, вие сте лидерите, от чиито действия всички се боят. Демонстрирайте кураж и решителност, не позволявайте на другите да ви командват. Работата ви трябва да е в сфера, в което ще можете да реализирате всяка една от идеите си.

2. Вашата мисия е тази на дипломата. Целта в живота ви е да се грижите за спокойствието и хармонията, отговаряте за мира между хората и трябва да сдобрявате тези, които се карат. В професионален план можете да се реализиарате като: посредник, дипломат, учител, медиатор, говорител, психолог. 

3. Мисията ви е да вдъхновявате хората около вас, отговаряте за красивите неща в живота и тяхното създаване. Най-добре боравите с думите и те са най-силното ви оръжие. Умеете да сте обаятелни и сте красноречиви. Естествено, подобни качества предполагат работа в сферите на изкуството, връзките с обществеността и всякакъв вид дейности, свързани с комуникация. 

4. Трябва да оставите следа след себе си. Действията ви трябва да бъдат с историческо значение и образът ви да се помни от идните поколения. Мисленето ви трябва да е стратегическо, а усилията и поведението ви да са насочени към реализирането на дългосрочни проекти с голямо значените.

5. Пред вас е света и мисията ви е да го обиколите. Ролята ви е тази на пътешественика. За да реализирате потенциала си, не трябва да спирате да се движите. Пътувайте, развивайте се и се адаптирайте. Не си позволявайте да се занимавате с рутинна дейност, която да изцеди живота от вас.

6. На вас е отредена ролята на пазителя на семейството и неговите ценности. От вас се очаква да обсипвате хората с грижа и любов. Концентрацията ви трябва да е върху домашното огнище, което трябва да е сигурен пристан за всеки член на семейството и да го зарежда с енергия. Професионално, ще ви подхожда работа, в която създавате комфорт на другите.

7. Вие сте търсещите мъдрост. Задачата ви е да подложите всичко на анализ. Обърнете внимание на всеки детайл< както в духовен план, така и в света около вас, не спирайте да го изследвате. Работете неща, които включват анализиране и проучване.

8. Вашата мисия е свързана с материалното. Животът ви трябва да е свързан с създаването и управляването на блага. Трябва да работите с пари или с недвижими имоти, може и на фондовата борса.

9. Вие сте човек на духовното.  Мисията ви е да се грижите за духовния свят на хората, да им отваряте очите за наистина ценните неща в живота. Ваши основни качества са състрадателността и готовността да помогнете на другите.

33. Вие сте избраните. Вие водите всички останали. Целта ви е да насочвате хората в мисиите, които им е отредила съдбата. Изключително рядко се среща човек като вас.




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zabylgarite - .....
03.04.2014 20:22
Моят резултат е 3. Има доста верни неща. Божа работа е. Както и много други неща.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3523784
Постинги: 1093
Коментари: 2386
Гласове: 1832