Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2014 20:20 - СЕДМИЧЕН ПОДРОБЕН ХОРОСКОП 28.07-03.08.2014Г.
Автор: havefun Категория: Забавление   
Прочетен: 767 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.07.2014 20:21


 image

Овен
Слънцето, Юпитер, а от петък и Меркурий ще застанат на ваша страна – образно казано и ще подкрепят творческите ви инициативи, включително онези, които са свързани с бизнес начинания. Вие буквално кипите от идеи, ентусиазъм, желание да „блестите” или поне да привлечете вниманието на любими хора. Това, което ви помага, е смелостта и ентусиазма ви, а онова, което ви пречи, са формалности и задължения към околните – като започнете от семейството и стигнете до официални структури като банки, застрахователни компании, данъчни и др. Не можете да разчитате на тях кой знае колко сега или пък по независещи от вас причини настъпват усложнения при взаимодействието ви с тях.
Налага се обновление или промяна на заобикалящата ви среда – дом, близки и роднини… Инициирайте, направлявайте, не позволявайте да ви влияят от вън, въпреки че изненади в това направление и смяна на „декорите” е повече от вероятна.
Вашият управител Марс вече е в сектора на Скорпион, така че ще подсили силните ви страсти. Скорпион символизира трансформациите и то онези трансформации, които означават качествена, значима, дори безвъзвратна промяна. Ако това не е възможно да се случи в реалността на този етап, то поне ще се реализира на идейно ниво, което ще е повод за раждането на нещо ново и значимо в живота ви през следващите няколко месеца. Особено ярки са мечтите в понеделник и от петък до неделя. Малки действия през това време са способни да отпушат големи възможности.
Интимните ви връзки са динамични – запомнящи се преживявания. Пазете се от крайности, изблик на чувства и претенции, които „вместо да изпишат вежди, ще избодат очи”!

Телец
До 15 август имате шанс да извършите вид обновление в дома си или да вземете важни решения свързани със семейството ви. Промените ще ви влияят дълго време след това, така че е от съществено значение посоката, която ще изберете. Всичко това се случва в период, през който е определяща личната ви воля, а и потенциал и на фона на не малко вътрешно напрежение. Околните ще се явяват по-скоро като „изпитващи” търпението, а и надеждността ви. От друга страна, през следващите седмици ще зависите повече от обикновено от „благоволението” на другите и е полезно да се съюзявате и да градите мостове с тях. Задължително бъдете дипломатични, така ще извлечете ползи в обективно сложна среда.
До края на периода информационният поток за вас е доста усилен – научавате някаква тайна, възможна е и изненада, не твърде приятна. Разбирате на кого можете да разчитате и на кого не.
Пазете се от крайности, както казах вече – конфронтацията не е полезен ход за вас на този етап, защото по различни поводи сте в уязвима позиция.
В понеделник сте под влияние на въпроси, свързани с близки хора, условия на съществуване, в тази връзка действате и най-успешно, имате шанс да направлявате събитията.
Във вторник търсите помощ или приятели, колективът, в който работите ви оказва силно въздействие.
В сряда и четвъртък сте пробивни, притежавате доза късмет.
В петък и събота ежедневието е извън своя ритъм, възникват допълнителни ангажименти.
В неделя ескалира напрежение между вас и партньори и/или влиятелни лица. Денят може да се окаже на „развръзка”, но от вас също ще зависи каква ще бъде тя.

Близнаци
Ако сте служител във фирма изискванията към вас ще нараснат в пъти или пък ще възникнат допълнителни ангажименти. Ако не работите препоръчително е да намерите подходящ отдушник, чрез който да се разтоварвате. Не е изключено в този случай и да възникнат спонтанни пътувания.
През цялото време информационният поток е засилен. Вие сте все по-въздействащи върху околните, но също така нетърпеливи, крайни и способни чрез дар словото си да се „превъртите” в коренно различни взаимоотношения или дори условия на съществуване. Така че е полезно да не се преминават определени граници… От петък до 15 август вие ще се оказвате в център от събития, ще играете съществена роля в житейски ситуации. Това е период, през който имате шанс да осъществите своя мечта, стига да си изиграете правилно „картите”. При всички случаи ще усетите значимостта и нарасналото си въздействие, но също така и вид конкуренция, при това на първо време не твърде явна, поне що се отнася до действителната й сила. Тенденцията ще засегне отново предимно работещите и съответно-работната среда. През това време вие си завоювате място, което ще бъде „ваше” през следващите месеци и ще определи ежедневните процеси… Така че действайте хитро, напомням, че периодът изисква от всички голяма адаптивност, а не пряка конфронтация.
Финансовото ви състояние е застрашено от спонтанни разходи, които могат сериозно да объркат бюджета ви. До края на тази седмица се опитайте да не задлъжнявате – не теглете кредити, не давайте пари на заем, не инвестирайте – това ще се тълкува като загуба после.
В понеделник – емоционални разговори, способни да поставят ново начало, но и напрежение, което да премине добрия тон.
Във вторник, сряда и четвъртък е възможно да ви убягват някакви подробности. Вглеждайте се в детайлите, доверявайте се на интуицията си. Лични въпроси или семейни придобиват приоритет, разрешавате ги с по-голяма лекота.
В петък и събота притежавате доза късмет, но дните носят и изненади свързани с любими хора или такива, които са от най-близкото ви обкръжение. Все пак е полезно да се възползвате от „попътен вятър”.
В неделя е напрегнато, почивате „активно”. Обградете се само с положително настроени личности, така ще преминете по-леко през този предизвикателен ден.

Рак
Вие сте все по-емоционални и дори крайни в действия, изказвания и т.н. Причината може да е реална промяна, свързана със социалния ви статус /брак, кариера/, но може и да е само на ниво вътрешно неудовлетворение, при което границата на търпението ви вече е премината. При всички случаи, през тази седмица предстоят изненади – провокирани от вас или пък важни за вас личности, които ще ви поставят в нови условия. В друг вариант – спонтанно трансформирате имиджа си и съответно начин, по който ви възприемат околните. На какво да разчитате – хубаво е да изградите стратегия, която да подобри чисто материалната ви независимост, това ще се отрази и на самооценката ви. Напомням, че до 15 август имате шанс силно да влияете на тази сфера. Всъщност, тенденцията да сте по-практични, да търсите нови финансови източници, желанията да повишите доходите си или да придобивате други блага ще нарасне значително през следващите седмици. Това може да е лична нужда или пък принуда, но е по-съществено в случая, че ще възникват възможности да реализирате подобни намерения.
Връзките ви с любими хора /от любовници до деца/ провокират някакво напрежение и ще „източват” физическите, психическите или реални и материални ресурси. Сложете сами някаква допустима граница, но без конфронтации, на този етап те са силно деструктивни.
В понеделник все още сме под влияние на Новолунието и силните емоции, блянове и кроежи за бъдещи перспективи.
Във вторник, сряда и четвъртък водите интересни разговори. Но не всичко е такова, каквото ви се представя, особено във вторник. Отсейте „сеното от плявата” и не се оставяйте да ви манипулират.
В петък и събота тонусът ви не е твърде висок поради лични ангажименти, внезапни нови условия.
В неделя денят е напрегнат, но вие имате достатъчно „козове”, за да извлечете ползи и от вид негативи.

Лъв
Вече получавате мощна енергийна подкрепа от Слънце и Юпитер, а от петък към тях ще се присъедини и Меркурий – ключов момент, през който ще осъзнаете някаква истина, ще се „осветят” съществени сфери от живота ви, отношения с най-близки или важни за вас хора. Докато се адаптирате към новата енергия, която пряко ви засяга, ентусиазмът ще е премесен и с вътрешно напрежение по различни поводи. Ще изпитвате мощен стимул да вървите напред, а все още ще съществуват неудовлетворяващи препятствия, обстоятелства от миналото, които ще спъват „полета” ви към по-високи висини. Всичко е преодолимо и по-важното – съществува нюанс на лична воля, тоест, вие ще притежавате достатъчно козове, ще имате право на избор.
До края на тази седмица ежедневието ви е наситено със събития, възможни са допълнителни ангажименти извън графика ви, например внезапни пътувания, грижа за близък човек и др. Любовта е сложна, преоценявате всичко ценно за вас или пък криете истинските си чувства. Убягват ви подробности във връзките ви с другите или пък те са извън контрола ви. Тъй като започвате нов годишен цикъл, анализите през това време са доста полезни. Ако нещо остане зад гърба ви, това ще означава, че е дошло време да освободи мястото на новости, които ще нахлуят.
В дома ви назрява конфликт, който е целесъобразно да туширате още в началото, като разберете кои са слабите звена, които трябва да преодолеете. В оптимален вариант – възниква необходимост от ремонт, но в друг случай може да възникнат разногласия в семейството ви по ключови въпроси. Недоразуменията по-трудно ще се разрешат след време, така че действайте, обръщайте повече внимание на любими личности – поводи за това ще възникват…
В понеделник Луната е в Лъв и ви помага, привлича вниманието към вас. Всички инициативи през този ден ще имат широк отзвук, ще са като „семена” които ще прорастват през следващите месеци.
Във вторник се пазете от неправилни инвестиции, харчове, дори измами.
В сряда и четвъртък професионализмът ви ще бъде поощрен с реално възнаграждение, бонус, похвала…
В петък и събота информационният поток е засилен. Изненади. Преговаряйте, организирайте срещи – не всичко ще върви гладко, но ще имате възможност да разширите познанията си и да извлечете ползи или да постигнете някакво желание като разчитате на подкрепата на другите.
Неделя е напрегнат ден, най-добре е да го прекарате извън дома ви – сред природата или другаде, в компанията на приятни за вас личности.

Дева
Вие сте все по-емоционални. Мнозина живеят в миналото или анализират стари събития… причина за това е, че за вас приключва един житейски цикъл, който може да ви раздели с изживели своето време привички, разбирания, дори начин на живот, обвързаност. За всекиго степента на трансформация е различен, в зависимост от обновлението, което сте заложили вече за бъдещото ви развитие. До голяма степен посоката е зададена, а от вас се изисква да намалите темпото, в друг смисъл да се съобразявате с последици, наложени от вън условности и т.н. Пазете психическото и физическото си здраве. Интуицията ви нараства в пъти – доверете й се. От друга страна, по-лесно се развиват тайни проекти, мечти, които не афиширате. Неочаквана или скрита подкрепа от хора стоящи далеч от вас, а също и от роднини.
До 16 юли сте в центъра от някакви събития, думата ви се чува или пък играете ролята на определящ посредник. Пазете се да не се превърнете в „маша” на чужди интереси. През това време ескалира напрежение в общуването ви с околните поради явни различия в интереси или неявни, но силни подмолни течения, които ви оказват влияние. В никакъв случай не позволявайте да ви въвличат в нечестни игри или пък интриги. В друг вариант – съществува някаква измама, нещо зад гърба ви, за което трябва да внимавате. Не се предоверявайте, ако ви се налага да подписвате договори търсете доказани във времето доверени лица и специалисти.
В понеделник сте интуитивни и находчиви, прозирате „зад завесите”. Същевременно мнозина няма да се чувстват в свои води и ще им се налага да изпълняват задължения по „принуда”.
От вторник до четвъртък привличате внимание, имате шанс да завоювате успехи и постигнете определени цели, благодарение на наблюдателността, находчивостта и оригиналния ви подход.
В петък и събота в центъра от внимание са чисто материални въпроси. Внезапни плащания или неотложни разходи ще бъдат поне обсъдени.
В неделя комуникацията е напрегната, но пък можете да узнаете нещо доста съществено.

Везни
Докато Марс беше във вашия зодиакален знак вие положихте не малко усилия, за да подобрите своя имидж и обществен престиж, факт, който отне голяма част от енергията ви. Сега е дошло време да заздравите позициите си, но е целесъобразно да разчитате предимно на себе си. Вашите партньори – лични и делови са твърде непредвидими в своето поведение – то е непоследователно или ненадеждно, а до края на тази седмица това може пряко да рефлектира върху имиджа ви и не само, целият ви социален статус е възможно да се „преобърне”, ако се предоверявате твърде на околните. При вземането на важни решения задължително се допитвайте до трети лица, бъдете дипломатични и подготвени за изненади.
До 16 август бъдещите ви планове са свързани с много разходи или пък възникват неотложни плащания, които сериозно да объркат бюджета ви. Тенденцията може да се превърне в повод да търсите допълнителни или нерегламентирани доходи, които реално ще имате шанс да намерите през септември.
В понеделник вашата инициативност ще привлече на ваша страна влиятелни лица или ще утвърди авторитета ви в колектива.
От вторник до четвъртък рутината ви натоварва доста, но пък положените от вас усилия ще бъдат оценени по достойнство.
В петък и събота привличате внимание, думата ви се чува, до голяма степен вие направлявате събитията – възползвайте се по адекватен начин от тази „звездна” подкрепа.
В неделя чисто материални въпроси могат да застанат между вас и любими хора.

Скорпион
Марс вече транзитира през вашия зодиакален знак и ви надарява с много енергия, повишава в значителна степен волята и инициативността ви. Ако начинът ви на живот не е свързан с голяма динамика е препоръчително да си намерите хоби или занимания, които да ви ангажират активно, иначе ще почувствате нервно напрежение, което ще се отрази върху комуникацията ви с околните или дори физическото ви здраве.
До 16 август плановете ви за бъдещето са много ярки и вие имате шанс да зададете коренно различно направление на собственото ви развитие. Въпреки че не всичко ще върви гладко, хубаво е да се отбележи, че препятствията са преодолими, а голяма част от „задръжките” са във вас самите. Помислете върху това и анализирайте кои обвързаности от миналото вече ви действат „ограничаващо” и е по-добре да се освободите от тях. В известен смисъл сте на житейски кръстопът и посоката която ще изберете почти до края на август ще ви влияе дълго време, сами ще се убедите в необходимостта да се вземат ключови решения. Всичко това се случва на фона на ежедневие наситено с изненади, изпълнено с интересни новини и обрати или пък внезапни пътувания, в друг вариант – силно влияние на личности стоящи далеч от вас, в пряк и преносен смисъл.
Понеделник ви дава ”сигнали” за кариерното ви развитие, в много отношения събитията са знакови.
От вторник до четвъртък сте търсена и предпочитана компания, подходящи дни да утвърдите авторитета или постигнете определени цели, като разчитате на околните.
Петък и събота са напрегнати. Изненади.
В неделя Луната ще изкара на повърхността всичките ви натрупани емоции.

Стрелец
Слънцето и Юпитер ви действат доста стимулиращо и вдъхновяващо, развихрят фантазията ви, карат ви да мечтаете за далечни хоризонти, в пряк и преносен смисъл. Същевременно в душата ви назрява неудовлетворение от дълбоко заложени в подсъзнанието ви нужди и желания. Това може да подтикне някои представители на този знак да действат тайно, да прокарат „двойна линия” в своето поведение, свързано с финансовата обезпеченост, но и в личния живот, като започнат паралелна връзка. Тенденцията е валидна за всички, но особено за мъжете родени през първата декада на Стрелец. В друг вариант – възниква необходимост от пътуване до 16 август, което няма да премине съвсем гладко.
При всички случаи и в различни варианти, до средата на август се усилват „подмолни течения”, активирани от вас или пък скрити врагове, неявни обстоятелства, които са способни да ви завлекат в неочаквана посока. Имайте го предвид и си пазете гърба, самите вие преди да предприемете нещо, помислете дали сте готови да поемете последиците…
До края на тази седмица отново възникват допълнителни разходи. Ако те са свързани с развлечения и се вмествате в някакви граници може би е оправдано. Но не ви препоръчвам да инвестирате, особено, ако това е свързано с частен бизнес, защото ще се тълкува като „безвъзвратен разход” или загуба.
В понеделник тонусът е добър, общуването с влиятелни лица разширява хоризонтите пред вас.
От вторник до четвъртък действията ви могат пряко да се имплантират в имиджа – начин по който ви възприемат околните или цялостен статус.
В петък и събота сте търсена и предпочитана компания.
Неделя е напрегнат ден, релаксирайте в приятна компания…

Козирог
Променени условия около вашите партньори променят и вас самите, условията ви на съществуване и т.н. Хубавото е, че на този етап можете да разчитате на лоялно поведение от страна на близките ви хора. Всъщност, всичките ви надежди, планове, дори ресурси са свързани с „другите”. Същевременно, съревнователният ви характер е способен да ви постави в напрегната среда – на работното ви място или сред приятели. Вие изпитвате дълбоко и силно желание да трансформирате начина си на живот и начина, по който го показвате, е чрез непримиримото и безкомпромисно отношение по ключови въпроси или пък чрез все по-активната ви социална позиция. Вие се срещате с все повече хора, общувате, преговаряте, а тази тенденция е способна до 16 август да ви извоюва ново и по-добро място в обществото или пък да извлечете други честолюбиви ползи… Разрив с някои лица от близкото ви обкръжение ще е окончателен, но и „освобождаващ”.
В понеделник сте много емоционални, налага ви се да се „адаптирате”, за да не изгубите контрол над ситуацията.
От вторник до четвъртък сте в свои води, звездите ви подкрепят, получавате „зелена светлина” в направление пътувания, общуване с влиятелни лица.
В петък и събота можете да предприемете важни стъпки, свързани с кариерното ви развитие.
Неделя е напрегната, търсят ви за подкрепа, възможно е да се превърнете в отдушник за околните.

Водолей
До 16 август ескалират събития, които могат за дълго да се отразят върху партньорските ви отношения, лични и делови. Вие имате шанс да привлечете /или пък вече сте привлекли/ човек, който е доста интересен, може би бляскав в представите ви или пък наистина влиятелен. Но дали не плащате твърде висока цена от отговорности или други ограничения? Вариантите са много, но всеки ще се замисли през следващите седмици върху този въпрос. Някои Водолеи под подобно влияние ще решат да се обвържат трайно, а други точно обратното – ще прекратят дълготрайни връзки. Свободните представители на тази зодия почти до края на август ще са много атрактивни за противоположния пол и ще имат шансове да открият „голяма любов”. При всички случаи сега приоритет са партньорските взаимоотношения, които трябва да канализирате в по-подходяща за вас посока. Имайте предвид, че тенденциите ще ви влияят доста дълго.
Информационният поток отново е източник на изненади, не е изключено на повърхността да изплуват някакви скрити обстоятелства или пък да разберете тайна, която ще ви се отрази сериозно на бъдещите планове. Внезапни пътувания, премествания също могат да объркат предварителните ви планове.
В понеделник все още сте под влияние на силни емоции, разсъждения, свързани с вашия партньор. През този ден все още имате шанс да зададете силен старт в по-подходяща за вас посока.
От вторник до четвъртък се пазете от неправилни харчове или пък чисто материални въпроси ще застанат между вас и близки.
В петък и събота – изненади, но сте в „свои води”.
Неделя е труден ден, бих казала „превратен”! Пазете се от конфронтации, те няма да останат без сериозни последици. Заложете на дипломатичността…

Риби
До Пълнолунието на 15 август е полезно за „посеете семената” на нова професионална реализация, ако желаете такава разбира се. При всички случаи ще имате шанс да откриете по-престижно или удовлетворяващо амбициите ви място! Действайте, за да не пропуснете благоприятните възможности. Същевременно не всичко ще върви така гладко. Възможни препятствия се диктуват от някакви влиятелни лица или такива, които са далеч от вас, в пряк или преносен смисъл. Друг вариант е да се наложи пътуване или пък вид преквалификация, допълване на знанията ви и т.н.
Все пак – не бива да се оставяте по течението, а да действате, защото идеите, които ще оформите и проправите, задължително ще намерят своето адекватно място, ако не веднага, то в близкото бъдеще.
В понеделник ежедневието ви е напрегнато и изпълнено с ангажименти, но напълно удачно за професионалната ви реализация. Все още сме под въздействието на Новолунието – подходящо за начало…
От вторник до четвъртък ви занимават партньорските взаимоотношения. Има ли нещо да ви тревожи? Доверете се на интуицията си, питайте, анализирайте, за да елиминирате недоразумения.
В петък и събота сте много емоционални, пазете се от спонтанни харчове. Не позволявайте материални въпроси да вгорчават връзките ви с любими хора.
Неделя е напрегнат ден – пазете здравето си, психическо и физическо, ако е възможно не пътувайте, избягвайте непродуктивни спорове.

източник: horoskop-astrom.com




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3539851
Постинги: 1094
Коментари: 2386
Гласове: 1833