Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2015 11:37 - Отрицателните черти на зодиите... 1/2
Автор: havefun Категория: Забавление   
Прочетен: 1532 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

 Никой не обича да чете за негативните черти от характера си, но защо пък да не ги съберем на куп? За всяка зодия. Така ще установим, че всъщност не сме чак толкова лоши.

    Овен – инфантилни
    Това е зодия изпълнена с тоталитарен дух. Често показва властната си натура, дори в най-обикновени разговори. Упорити във всичко, но за жалост упорството им е много нетрайно, освен в случаите, когато то е свързано с неприятна за тях личност. При спор, в който им е трудно да защитят собствената си теза стават сприхави, някои от тях са способни дори да прибегнат към саморазправа. Арогантността му е на моменти жестока. Може да унижи всеки за най-малкото нещо, без да си дава сметка за евентуални последствия. Изключително не толерантни спрямо различието в другите, особено ако е свързано със сексуалната ориентация. За тях това е абсолютно неприемливо. Не се срамуват да опитат, но не и да признаят за различието.

    Телец – егоцентрици
    Това са те. Изключително мрънкащи същества. Големи материалисти и вещомани. Често са и конфликтни личности. Хората в тяхното обкръжение избягват да говорят, на каквото и да е било тема в присъствие на Телците. Винаги си на корено различно мнение от това на събеседника си, само и само да му покажат, че не е прав. Не обичат промените, изнервят се. Консервативни са към всякакви иновативни решения, дори да са по-добри от старите. За пословичния инат на Телеца няма как да не обърнем внимание. Като магаре на мост, те ще упорстват докато не стане по техния начин или не вбесят някого така че, да се чувстват удовлетворени. Някои астролози казват, че в тях е  посято семето на алчността и как иначе. Все пак Телците са едни от най-добрите икономисти. Обичат да се налагат, доставя им садистично удоволствие.

    Близнаци – лицемери
    Интриганти. Обичат усещането, че хората в ръцете им са пешки, а животът е шахматна дъска. Имат невероятни начини за откриване на информация. Може би факта, че са информирани ги кара да се чувстват неспокойни. Нервни са, често имат кризи. Разсеяността им е най-големият проблем. Успеят ли да я превъзмогнат стават най-добрите политици или дипломати. Неблагодарни са към близки и приятели, смятат, че всеки им е длъжен. Изпаднат ли във възмездието наречено съвест губят желание за живот. Тогава изчезва и творческата им натура, липсва им замаха.

    Рак – капризни
    Независимо, че са най-сърцатите представители на зодиака, те също притежават завидни отрицателни черти. Много са обидчиви и най-малката проява на чувство за хумор проявена в неподходящ момент ги променя до неузнаваемост. Превръщат се в топка от нерви, омраза, скандалджии. Когато са в депресия и когато не са, стига да са наранени, се самовглъбяват. Изолират целия свят и хората, които ги обичат. Заради това са и твърде предпазливи в отношенията си с хората. Разберат ли, че са срещнали човек, на когото могат да разчитат стават обсебващи. Винаги се стремят към крайности без да го осъзнават. Трудни характери, които трудно могат да бъдат разбрани.  
 
    Лъв – горделивци
    Много властни натури, дори към собствения си шеф се държат така все едно те управляват. Интересно съчетание на власт и отдаденост на семейството, това разбира се не им пречи да „командват парада“ и в къщи. И те са големи инати и го доказват, с това че постигат своето. Много са суетни - и мъжете, и жените, това е една от чертите, заради която бихте могли да ги объркате с Везни. Хубавото е, че запазена марка на Везните е пухкавата им фигура. Трябва да признаем, че като едни истински лъвове не пропускат възможност да се самоизтъкнат. В крайна сметка това е Царят.

    Дева – досадни
    Много критични, дори и спрямо подаръци идващи от сърцето. Дребнави и придирчиви до побъркване (на околните разбира се). Те винаги знаят как да накарат някой да се чувства нещастен. Защото, очакват, че всички са като тях меланхолични. Трябва да признаем, че могат да бъдат изключително егоцентрични. От това и тяхната скептичност, страдат, и най-близките им ги избягват заради досадните им забележки.

 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3540993
Постинги: 1094
Коментари: 2386
Гласове: 1833