Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2015 18:16 - Отрицателните черти на зодиите... 2/2
Автор: havefun Категория: Забавление   
Прочетен: 1892 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
   
image
 Везни – неориентирани
    Това са най-капризните представители на зодиака. Ако трябва да чакате някоя Везна, не ви мърда поне час. Трябва да изберат подходяща дреха, парфюм, обувки, дори чадър. По принцип са оптимисти, но тъй като винаги са в търсене на баланса изпадат и в другата крайност, досадна апатия. Нетърпими са. Нерешителни и крайно непостоянни. Дори за това как да се изкъпят (душ или вана) се колебаят. Никога не знаят защо, просто така се получава. Разбира се, защото нямат представа от хората, които ги заобикалят и наниза от ситуации около тях. Важно е само как изглеждат.

    Скорпион – ревниви
    Това е мит за ревността им. Но не винаги. Ако ги предразположите към това, и той/тя наистина ви обича, ще ви задушат от въпроси, скандали, счупени чинии, дори шамари. Безскрупулни любовници и професионалисти. Всяка тяхна самовглъбеност в конкретна цел води до разрушение. Ако ги нараните, чакайте жестоко отмъщение. Стратегически изпипано, разбира се. Коварните Скорпиони трудно създават приятелство, този човек, който остава до тях смело може да се нарече „верен“ дори след техните болезнени ужилвания, той е оцелял. Предателствата им се неизмерими, стига да знаят, че ще получат някаква облага.

    Стрелец – дървените философи
    Много са бъбриви и все умни неща казват. Имат непоправимо желание да са „на всяка манджа мерудия“.  Нетърпими. Не умеят да общуват дипломатично и най-лошото е, че стрелят напосоки с клюки. Алчни са. Професионални лъжци и все признати самосъжаляващи се люде. Все нещо ги боли, все нещо им е криво, все са без пари, никой не ги обича. Много нетърпеливи особено във връзките си с противоположния пол, искат всяко случване да се дължи на тях, а не да се оставят на чувствата си, заради което често плашат новопоявилата се половинка и връзката приключва. Големи скандалджии, мъжете са способни на крайни мерки, за да задържат любимата.

    Козирог – себични
    Козирозите са „консерви“. Трудно приемат новото, промяната е най-голямото зло, което може да им се случи. Дори да е за добро. Спрямо добралите се до тях са много властни. Винаги заповядват, а когато някой се възпротиви, те се затварят в себе си и карат другите да се чувстват виновни за неподчинението си. Страхотни кариеристи, забравят приятелите си, роднините си, семейството си, забавлението в името на желаната длъжност. Изключителни егоисти. Аз-ът им владее света.

    Водолей – отвеяност
    Водата е един от пътищата към подземния свят. Може би за това и Водолеите не знаят къде точно се намират. Винаги разсеяни те са способни да забравят и собственото си име, ако са потънали в някое от техните си лични уединения. Много невъздържани винаги знаят, какво да кажат, но никога то не е на място. Един Водолей може да се окаже в центъра на всеки религиозен култ, ексцентрична мода, въобще всяко нещо, което би го отличило от масата. Страхуват се да бъдат част от тълпата, това би ги убило. За техните близки е крайно неразбираемо и трудно ги подкрепят в начинанията им.


    Риби – прекалено чувствителни
    Много нежни, раними и болезнено чувствителни. Всяко дума може да ги нарани, а някои дори убие. Някои астролози твърдят, че най-много самоубийства има от зодиакалния знак риби. Когато свикнете да общувате с тях откривате способността наречена досадно бъбрене. Лесно манипулируеми, едва ли не всеки би могъл да ги омае, стига да ги възхваля. Срамежливи и стеснителни, те не знаят как да си купят дори хляб. Крайно непрактични, парите в тях изчезват на секундата, стига да преодолеят стреса при срещата с продавача.



Гласувай:
3



1. sestra - Везните сте ни изкарали кръгли тъпаци :)
31.05.2015 19:35
Какво пък - не лоша позиция - добре изглежда ;)
цитирай
2. ivoki - МНОГО НЕИСТИНИ !
04.06.2015 12:36
МНОГО НЕИСТИНИ !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3540401
Постинги: 1094
Коментари: 2386
Гласове: 1833