Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2015 10:33 - Асцендент Рак
Автор: havefun Категория: Забавление   
Прочетен: 946 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.06.2015 19:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image Асцендент Рак  

Водещи лични качества: откритост, емоционалност и грижовност
Девиз “Живея заради другите и те живеят заради мен”

Хората с Асцендент Рак са приветливи, достъпни и общителни. Те са своенравни по характер, но лоялни към хората, на които държат и на общия интерес на групата, с която се асоциират – семейство, колеги, приятели. По природа са отстъпчиви натури, които позволяват да бъдат напътствани, като се влияят силно от другите. Понякога желанието им да следват по-доброто за околните ги кара да пренебрегват личните си решения и да се съобразяват с тях. Ако някой може да общува с всякакъв вид хора, без оглед на интелект, възпитание, образование или характер, то това са хората с тозиАсцендент. Те са родени психолози, с изострен усет за настроенията и поведението на тези около тях. Нямат проблем да се впишат във всяка една среда и бързо биват приети за “свои”. Това носи и своите отрицателни страни, защото често биват товарени с чуждите проблеми и поемат общата отговорност.

Обичат пътуванията, разнообразието и необвързаността. Не се стремят към лукс, а по-скоро към удобство и уют, където търсят личното си пространство. За да се чувстват сигурни предпочитат да се обграждат с любими предмети, изграждат си собствен свят, в който могат да се оттеглят, когато се чувстват уязвими.

Изискват и се нуждаят от чуждото внимание и отношение и вярват, че с милия си характер могат да го спечелят. Те са непредпазливи в отношенията, подхождайки приятелски и директно към непознатите, но тяхната пределна чувствителност бързо ги ориентира и те бързо си изграждат емоционална настройка към хората. Тя може да ги накара спонтанно и безрезервно да се привържат към някого до степен на зависимост, но също така и рязко да се “свият в черупката си”.

Те са грижовни и лесно се ангажират с чуждите проблеми, както и остават околните да се бъркат в техните лични дела. Поради това, че за тях да се чувстват емоционално сигурни е най-важното, те избягват да бъдат категорични в отношенията си и дори те да не ги удовлетворяват понякога напълно, са склонни да ги поддържат поне докато не намерят по-добри. Рядко имат силата да действат убедително, а обикновено изчакват развитието на събитията, както и обстоятелствата и хората около тях да им подскажат в каква посока ще се развият те.

Те могат да изглеждат на пръв поглед твърде достъпни, някои от тях обаче са твърде отдръпнати в себе си и собствения си свят, обградени с нещата, които ги осмислят и поради това не търсят нови предизвикателства или промяна.

В отношенията си търсят пределна сигурност и стабилност, очаквайки от партньорите си да им осигурят финансова, емоционална и физическа сигурност. Очакват да бъдат обект на грижа и заинтересованост от страна на другите, да бъдат забелязвани, да се уважават нуждите им, да усещат внимание и загриженост. Съществува риск  да се опитат да ангажират твърде много околните с личността си.

В професионален план имат продължителни търсения докато намерят заниманието, което ще ги удовлетвори и дори тогава са склонни периодично да сменят посоката, търсейки по-различното. Предизвикателството в тази сфера е движещ мотив за развитие и когато то липсва те търсят промяна. Поради това, че са твърде целеустремени и бързо напредват във всяко ново занимание са предпочетени заради пробивността и бързата си адаптация към новото. Устремът им често обаче губи инерция и трябва да бъде захранван с нови предизвикателства.

Известни личности с Асцендент Рак: Анджелина Джоли, Алберт Айнщайн, Мила Йовович, Бернадет Ширак, Бен Афлек, Камерън Диас, Бил Гейтс, Робърт Де Ниро, Арнолд Шварценегер, Джон Траволта, Мел Гибсън, Жан Рено, Сандра Бълок, Далай Лама, Кайли Миноуг, Жулиет Бинош, Синди Крауфорд, Лив Тейлър, Йозеф Менгеле,  Винсент Ван Гог, Салвадор Дали, Стивън Спийлбърг, Уйлям Шекспир, Ева Гарднър, Мария Антоанета, Лиса Кудроу, Елена Блаватска.

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3540430
Постинги: 1094
Коментари: 2386
Гласове: 1833