Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2015 19:50 - ЗОДИИТЕ ТРЪГВАТ ЗАЕДНО НА МОРЕ
Автор: havefun Категория: Забавление   
Прочетен: 1124 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Време е за море! Всичките 12 зодии се натоварват в автобус и тръгват за морето. Вижте какво се случва оттам нататък…

По пътя
Овена се нервира, че автобусът не върви по-бързо, а Девата се ядосва заради трохите, които е направил Скорпиона, който скришом изяде сандвича. Стрелеца е сложил слънчевите очила, събул е джапанките и си е сложил краката на седалката пред него. Това ядосва Рака, който дори започва да плаче.
Близнаците вече са променили няколко статуса във Фейсбук: „Отивамееее!“, „Тръгнахмееее!“, „Пристигнахмееее!“, „Голям купон!“.

И така – Скорпиона яде, Рака плаче, Овена се нервира. Везните внимават да не се изцапат и любезно молят Телеца да стои далеч от тях с този шоколад и сок, защото може да им изцапа бермудите.
Лъва маха на всички, които вижда през прозореца, защото е убеден, че всички наблюдават именно него. Козирога брои парите си и изчислява по колко средно ще може да харчи на ден. Водолея изпробва маската за гмуркане, а Рибите проспиват целия път.

„Слава богу, прситигнахме“
Веднага пускат статус във Фейсбук Близнаците. Водолея веднага лайква статуса. Овена вече е в морето. Скорпиона влиза директно в банята, където прекарва известно време, което кара Везните да чукат на вратата, защото искат да си оправят прическата. Девата преживява нервен срив, защото в апартамента е пълен хаос и никой не се интересува от това.
Стрелеца заминава на обиколка на мястото, Телеца търси риба на скара, а Рака прави супа за всички. Козирога още веднъж си преброява парите и се пазари със собственика на апартамента. Лъва е на терасата и гледа минувачите. Рибата най-после се събужда и разсъждава за смисъла на живота.

„Юхууу, ето ни на плажа“
Публикуват Близнаците нов статус в социалните мрежи, придружен със снимки. На една от тях Девата не се вижда добре от голямата шапка с периферия, но пък добре се вижда кремът със слънцезащитен фактор 50. Вижда се и Рака, който е увит с плажна кърпа на анимационни герои.
Везните си показват скъпия бански. Лъва показва перфектната си фигура, а Рибите не се виждат от големия фотоапарат, който държат. Скорпиона е обърнал гръб и забранил да го тагват на снимки във фейсбук.
Водолея снима с оборудване за гмуркане, Козирога вади трите книги от чантата, докато Телеца вече се радва на сладоледа. Овена го няма на снимките, защото вече е преплувал 200 метра навътре в морето.

„Парти вечер“
Туитват Близнаците, но този път без снимка, защото всички са червени като раци, с изключение на Девата. Телеца разпалва барбекюто, а Лъва твърди, че той знае по-добре как става. Стрелеца кани всички съседи на купона, а на Скорпиона това не му харесва и се дръпва настрана.
Рака слага в чиниите на всички плодове. Везните са с вечерен аутфит и карат Рибите да ги снимат във всички пози. Водолея предлага утре всички да отидат на курсове по гмуркане или да подводен риболов, но Козирога пресмята на таблета си дали това би било рентабилно. Овена пак го няма – заминал е на нощно къпане.

Източник: dama.bg




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. martito - :)))))))))))))))))))) Мнооогоо ...
24.06.2015 11:05
:)))))))))))))))))))) Мнооогоо веселко :))))))))))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3538316
Постинги: 1094
Коментари: 2386
Гласове: 1833