Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2011 08:59 - Детоксикиращият ефект на Натуралния ябълков оцет
Автор: lidiazarkova Категория: Други   
Прочетен: 21663 Коментари: 8 Гласове:
3

Последна промяна: 28.05.2012 12:58


В един свят, който е пълен с токсини, от замърсения въздух , храната,която консумираме все повече хора се интересуват как периодично да  детоксикират телата си по здравословни причини.  Говори се, че  още Хипократ е използвал ябълковият  оцет като здравен тоник за цялото тяло. Той става все по-популярен в Съединените щати,Англия,Франция.

 Детоксикация с Натурален ябълков оцет.

Оцетът има много детоксикиращи свойства като цяло. Той се използва за премахване на бактерии и гъбички. Работи за премахване на токсините в организма. Използва се за пречистване на кръвта. Ябълковият оцет е пълен с минерали, витамини и ензими. Две супени лъжици ябълков оцет преди ядене помага за храносмилането и помага на тялото да се отърве от  натрупаните токсични отпадъци ,намалява  способността на токсините да  вредят на организма. 

Ябълковият оцет е естествен детоксикиращ продукт, който нежно отстранява токсините от организма, пречиства кръвта и изгражда имунната система.  Той е чудесен за вашето здраве - има антибактериални свойства за борба с микробите, а също и балансира недостига на витамини причинени от неправилно хранене. Ябълковият оцет е пълен с антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали и  забавят процеса на стареене. Също така насърчава  лимфната система за премахването на отпадъци

 Той пречиства тялото, от разграждането на мазнините, както и депата за отпадъци в човешкото тяло, главно в черния дроб, бъбреците и пикочния мехур. Добавяне на ябълков оцет във вашето меню пречиства дебелото черво ,намалява шансовете  от  високо кръвно налягане. Всички бактерии или токсични компоненти, които влизат в контакт с ябълковия оцет се унищожават незабавно. Спомага за нормалната сърдечна функция, както и поддържане на нормални нива на кръвната захар, както и намаляване вероятността от развитие на карцином. Изследванията показват, че 2с.л. ябълков оцет, разтворени в чаша вода три пъти дневно премахват токсините от организма. 

Как да използваме ябълковия оцет

Първо,се уверете ,че ябълковият оцет ,който използвате за детоксикация, е истински и чист.Използвайте суров, непреработен, и нефилтриран ябълков оцет, който съдържа "майката". Добрият ябълков оцет е мътен.Има имитации на дестилиран бял оцет, който е  оцветен в кафяво  с карамел.

 

Други предимства

Ето някои други предимства , на ябълковият  оцет. 

 Дава енергия на  организма 
Повишава метаболизма  
Доказано е,че Натуралният ябълков оцет повишава вашия метаболизъм. Той е мощна комбинация от витамини, минерали и микроелементи и е с особено високо съдържание на калий.

  • Подтиска апетита 
    Ябълковият оцет е инструмент за изгаряне на мазнините.  Той подтиска апетита, и намалява апетита за сладко.
  •  Намаляване на корема 
    Натуралният ябълков оцет е мощен диуретик,подходящ е за хора,които задържат вода. Стабилизира  нивата на кръвната захар 
    Доказано е, че той стабилизира  нивата на кръвната захар и се използва като естествена добавка при страдащите от диабет хора.

Как да приемаме ябълковия оцет?

Имате три възможности за приемане   като част от детоксикацията. Преди хранене във вода или плодов сок, да го добавите към вашата храна,или добавете във ваната!

Преди хранене

Прибавяте 2-3 супени лъжици  в една голяма чаша вода или в любимия си сок. Той работи добре в съчетание с доматен сок.

По време на хранене

Ето няколко наистина лесни рецепти за салати.

Оцет и зехтин 
3 супени лъжици ябълков оцет 
3 супени лъжици зехтин 
сол, черен пипер на вкус

Ябълков оцет, чесън и масло от рапица  
3 супени лъжици ябълков оцет 
3 супени лъжици масло от рапица 
1 скилидка чесън 
Сол, черен пипер на вкус

Ябълков оцет, мед и кисело мляко
3 супени лъжици. ACV 
2 супени лъжици. зехтин 
1 скилидка чесън
3 супени лъжици. органично кисело мляко 
1 / 4 чаена лъжичка. мед 
Сол, черен пипер на вкус

Смесете съставките и добавете към салати, печени зеленчуци, риба и пиле, а след това се наслаждавайте!

Във вашата баня

 Гореща вана с Натурален ябълков оцет също е невероятен метод метод за детоксикация.  Чудесно средство за промиване на токсините чрез кожата. Просто добавете 2-4 чаши ябълков оцет в горещата вана, легнете по гръб и стойте  20 минути!
lidiq.com




Гласувай:
3



1. yotovava - Здравей, Лидия,
07.07.2011 09:03
който не се убедил все още - повярвайте, страхотен е :)
Хубав ден от мен.

Валя
цитирай
2. lidiazarkova - Благодаря Валя. Правим всичко в...
07.07.2011 09:05
Благодаря Валя.Правим всичко възможно хората наистина да се убедят в уникалните му качества.
Поздрави!
цитирай
3. mirandolina - И аз благодаря...
07.07.2011 09:23
Вече го ползвам и има ЕФЕКТ !:))))
С поздрав Лидия.
цитирай
4. lidiazarkova - Радвам се много и ти благодаря!
07.07.2011 09:38
Радвам се много и ти благодаря!
цитирай
5. ferdi - :)
08.07.2011 13:58
За ефекта още не мога да кажа, обаче пък вкуса му за мен е несравним с другите "течности" продавани за ябълков оцет :) А колко прекрасно маринова сурови тиквички.. ммм ;))
цитирай
6. lidiazarkova - :)))Благодаря!
08.07.2011 14:12
Надявам се скоро да споделиш и за ефекта.:)) По принцип не на всички им допада вкуса.Няма нищо общо със синтетичния оцет продаван в магазините.Това е като вкуса на купеното кисело мляко и домашното например.
А ако знаеш какъв шампоан става от оцета.Пробвам го върху себе си вече цяла седмица и ефекта е уникален.Слагам в една купа 1/3 чаша оцет и 2 равни супени лъжици сода за хляб,разбърквам и си мия косата само със сместа.Оставям я да постои 5-10 мин.докато се къпя,после изплаквам.Не използвам шампоан.Косата става невероятно мека,гъста и с блясък.Ако решиш да пробваш пиши за ефекта,вярвай,че няма такъв.
цитирай
7. ferdi - О, ще пробвам! :)
08.07.2011 17:04
Аз от вчера се чудя кога да си направя онази смес с мед и чесън, защото наистина е невероятна комбинация и със сигурност ефекта би бил уникален! Но се питам дали се усеща много миризмата на чесъна.. или меда и оцета го неутрализират някакси.. ?
цитирай
8. lidiazarkova - Честно казано,мирише си:))
08.07.2011 17:10
Честно казано,мирише си:))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidiazarkova
Категория: Други
Прочетен: 1188449
Постинги: 101
Коментари: 137
Гласове: 5899
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031