Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2014 20:00 - На първа среща, според зодиака
Автор: havefun Категория: Други   
Прочетен: 1155 Коментари: 4 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image
Може да вярвате в астрологията и хороскопите, а може и да не вярвате, но мъжете родени под знакът на Рак, Лъв, Скорпион и какво ли още не, ще се държат на една среща по различен начин. Сега ще ви разкажа какво да очаквате от всеки един представител на зодиака. 

   Мъжът Овен, по правило не е склонен към дълго планиране и рядко ще ви определи среща предварително. Така, че ако сте влюбени в Овен, винаги трябва да сте във форма. Честно казано, те не са придирчиви към самото място, вечеря в изискан ресторант или разходка в парка (в мрака), все му едно. Така, че ако искате нещо по специално, вие трябва да го решите, но да го направите така, все едно той го е предложил. Ще бъде весело, но не и романтика в традиционният смисъл на думата. Ах да, щях да забравя – и се пазете от ръцете му. 

    Телец се отнася към една среща сериозно и отговорно. За нея ще получите предложение седмица предварително, че още по-рано. Но не очаквайте страст и ослепителна любов. Телец ще ви наблюдава внимателно, като теле (ох, извинете), ще анализира всяка ваша постъпка и само ще си мисли дали му подхождате или не. Но пък щом вече ви е поканил, резултата е 1:0 за вас и просто не му давайте шанс да изравни резултата. За зодия Телец са написали, че любовта на мъжа минава през стомаха, така че ще се спре там, където вкусно ще го хранят. Той ще се държи благоприлично и благородно, но ще бъде и малко (или доста) скучно, както и целият живот с него. 

    Вероятно, срещата с Близнаци (това е един човек), няма да се осъществи от раз. Ще е необходимо малко(много) доуточняване, и то един ли път. Представителите(мъжете) на този знак на зодиака си менят мнението през няколко минути. Постарайте се да не закъснявате – няколкото минути, прекарани в трескаво очакване са способни да объркат Близнаци за какво са дошли и да запрашат на някъде другаде. Близнаци – чудесни разказвачи, но лоши слушатели.  Така, че ще бъдете лишени от възхищението да ви слушат. Ако искате поне за малко да привлечете мъжкото му внимание – изненадайте го, направете му подарък, шокирайте го по някакъв начин. Това помага за известно време(понякога). 

    За Рак най-важно е да се чувства комфортно и за това ще определи среща, на място където вече е бил. Непременно похвалете това място. Близостта на вкусовете е много важна за този зодиакален знак. Той не обича прекалената официалност – ще избере неголямо, уютно заведение с диванче за двама(охооо), а в никакъв случай ресторант с огромна зала и маси, разположени на някоя пътека. Срещата ще бъде мила и романтична. Не очаквайте признание в любов, дори да е влюбен до уши(хм, дали пък раците имат уши?) във вас. Не обича да демонстрира своите чувства, и вече като знаете това, не бива и да го очаквате. Рак са по природа са много докачливи и обидчиви хора. Една дума и ще се навре в черупката(в неговата си).

    Мъжете Лъв осъществяват срещата с царствен разкош. Мястото на срещата ще бъде по последна мода и непременно ще го съгласува с вас. За да му направите впечатление, преди това прочетете статията „Жената - съвършенство“ и да бъдете майстор на изисканите комплименти (към него разбира се). А самото събитие трудно бихте нарекли среща – по скоро театър-монолог(нещо като 
Мариус - клик), а от вас се очакват бурни аплодисменти и похвални рецензии в пресата. 
   

 

    Засега толкова, ако вие е любпитно и искате да продължа с останалите зодии, споделете в коментарите. 




Гласувай:
7



1. troia - Ами
22.09.2014 20:25
аз коментирам и съответно чакам продължението. Между другото уточненията в скоби най ми допаднаха.:)) Не зная до колко е вярно, мъжете ще кажат /да си признаят - абсурд!/, но определено е забавно четиво.
цитирай
2. minevv - da
23.09.2014 12:20
рак - да. но тихите води ...
цитирай
3. balar - за близнаци
23.09.2014 14:38
не е казано и полвината но пък е забавно:)
цитирай
4. didoignatov - И аз съм на мнение,
26.09.2014 10:15
че за "близнаци" има доста истини, но са много малък процент :)

Хубав ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3523043
Постинги: 1093
Коментари: 2386
Гласове: 1832