Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2015 15:34 - Нетърпимите колеги в офиса/ личен опит/
Автор: havefun Категория: Лични дневници   
Прочетен: 864 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 30.08.2015 15:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Не мога да разбера как може да има такива хора/колеги/, които се водят интелигентни, работят в уважавана и наложена компания...и ето категориите:
1. Колеги, които псуват като каруцари. Постоянно са ядосани и враждебно настроени, използват нецензурни думи, обиди. Държат се грубо с всички (в повечето случаи). Непукисти, цинични, безсрамни.
2. Колеги, които само клюкарства. Говорят зад гърба на другите. Обсъждат всеки до най-дребни детайли. Тоя бил такъв, оня бил онакъв. Обсъждат парфюма на еди кой си, че не им харесвал, нямало ли кой да му каже, че този парфюм не се използва лятото. Някой излезе от стаята и веднага почват да говорят. 
3. Хора, които постоянно ядат. Всичко, навсякъде в офиса. На бюрото, където работят, се слагат кутии, чинии с храна и се почва. Умирисва се на готвено и е ужасно. 
4. Колеги, които крадат. Оставиш си нещо в хладилника, след няколко часа то е изчезнало. Крадат храна, домакински прибори и какво ли още не.
5. Хора, които са повече от мързеливи. Понеже асансьора не работи, ги мързи да слязат 2 етажа по стълбите, за да си купят храна от машината. (Този вид се омесва с номер 3- смеска 2в1- мързеливи и явливи :D ) По време на обедната почивка не стават от стола, дори, за да ходят до тоалетната!

Ем, това беше от мен. :D При вас има ли такива индивиди?





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3523477
Постинги: 1093
Коментари: 2386
Гласове: 1832