Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2020 15:09 - 5D СЪЗНАНИЕ ~ ТАМ ЛИ СМЕ ВЕЧЕ?
Автор: havefun Категория: Лични дневници   
Прочетен: 367 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 5D СЪЗНАНИЕ ~ ТАМ ЛИ СМЕ ВЕЧЕ?

Уважаема Космическа общност,

През последните седмици забелязах нарастване на броя на въпросите, които получавам, свързани с измененията на честотите на измеренията, особено свързани с петото измерение или това, което е известно като 5D. С нарастващата промяна в съзнанието, тъй като 2018 (11-та майсторска година) продължава, част от духовния пейзаж е, че ние насочваме вниманието си към въпроси отвъд физическото.

Какво е 5D?
Спомням си, когато бях духовна ученичка още в началото на 2000-те, с всички разговори за значението на възнесението и достигането на пето измерение. Срещах се с хора (много от тях учители), които ми казваха, че вече живеят в пето, седмо или дори единадесето измерение, и се оттеглях, размишлявах и мислех ... хмм. Поставях под съмнение твърденията им защото, можех да видя, че тези хора все още имаха много човешки (3D) проблеми, с които се занимаваха, по-специално физически заболявания и/или болка, проблеми с парите, неволи във взаимоотношенията и личностни ограничения.

Измеренията
И така, както винаги правя, потънах в моя "вътрешен учител", сърцето ми и попитах "душата", "Какво наистина е 5D?" С идването на моите видения и отговори, първата повдигната точка бе, че има 5D честота, която се припокрива със Земята в момента, както и многоизмерните честоти. В пробуждащото се съзнание на повечето хора те са заровени в третото измерение и живеят в един 3D свят.

3D
В 3D виждаме, че сме фокусирани единствено върху физическото, като тялото ни оказва основно влияние. Повечето хора живеят с 3D съзнание. Живеенето от чисто 3D перспектива (която действа в дуалността или измерението на противоположностите), оцеляването, сексуалността, личността, страхът, конкуренцията, липсата и ревността са ключови фактори. Често сме в състояние на тревога или притеснение за това, което правим или нямаме. За да преминем отвъд 3D, трябва да издигнем съзнанието си и да се призовем духовното измерение.

4D
Разбирането за четвъртото измерение или 4D, обикновено идва, когато имаме предизвикателство или криза в живота и получим "зов за събуждане". Предците, често се се обръщали към нас като "спящите" или тези, които "ходят на сън", ако живеем изцяло в 3D перспектива. Живеене в 4D перспектива, означава, че все още физически живеете в 3D и сте наясно и работите с всичко, което то включва, но също така сте съсредоточени върху любовта, споделянето, служенето, състрадание, силата на душата и ума и способността да привличате и да създавате това, което желаете. Вашите психически умения са много по-силни в 4D нивото на съзнание. Можете да усетите какво ще се случи преди да се случи и интуицията също се усилва. Да живееш в 3D свят, с 4D съзнание е норма за повечето хора, които сега са поели по съзнателен духовно-холистичен път.

5D
И ето, че стигаме до пето измерение, или 5D. Има стотици хиляди хора, които живеят в това ниво на съзнание сега на Земята. Виждам, че нарастват ежедневно. Когато сме издигнали нашето съзнание до ниво 5D, наистина имаме дълбоко състрадание към всички живи същества. На това ниво повечето хора са вегетарианци, ако не и вегани. Би било изключително трудно за някой, който живее в 5D, да яде братa и сестра си в животински тела. От гледна точка на 5D ние основаваме повечето от нашите решения върху това, което пoвelява душата. Казвам "повечето", защото все още ще вземате решения, основани на личността (главата), защото все още живеете твърдо в един 3D свят и трябва да си взаимодействате с хора и организации на всички нива в ежедневието си.

Когато вашето съзнание работи в 5D, голяма част от 3D света става почти "невидим" за вас. Може буквално да не виждате други хора, които оперират на чисто 3D ниво. Много пъти, буквално съм преминавала покрай хора, които познавам и които не съм "забелязвала". По същия начин тези хора може и да не виждат вас. Ето защо толкова много взаимоотношения се сменят и променят, след като нашите нива на съзнание се повишат. Също така ще откриете, че това, което ви притесняваше в 3D света, става все по-малко във вашия фокус, вместо това сте твърдо насочени към воденето на най-добрия възможен живот, за да можете да издигнете планетата и всички, с които влизате в контакт. Сякаш сте на "мисия", когато действате от 5D перспектива. Вие сте посветени, отговорни и сте готови да служите на цялото.

Така че, там ли сме вече?
Е, от това, което казах, може би вече сте си отговорили на този въпрос. Всеки от нас вече ходи между измеренията във всекидневния си живот. Просто, някои хора, които са се посветили на това да станат осъзнати граждани, повдигайки съзнанието си, преминават по-съзнателно между тези измерения, отколкото другите. Докато научавате повече за вашите духовни начала, вие автоматично започвате да повишавате съзнанието си и да се свързвате с тези по-висши измерения. Така че, "Да", много от нас вече работят в 5D, докато живеят своите нормални 3D животи. Разбира се, съществуват много измерения отвъд 5D, и да, някои хора работят в тях и в същото време са твърдо заземени тук на Земята.

Накратко, знайте, че само защото сте наясно с по-висшите измерения и живеете с тази осъзнатост, това не означава, че напускате тялото и Земята и не се справяте с всички нормални 3D проблеми, които възникват. Все още го правите! Това означава, че вие ставате по-осъзнати космически граждани и можете да се справяте с 3D света на по-мъдро ниво и това наистина е добро за всички нас ...

Елизабет Перу

 

 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3523929
Постинги: 1093
Коментари: 2386
Гласове: 1832