Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2020 21:39 - Задава се нов световен ред. Реалност, която всеки в бъдеще ще си подреди според онова, което носи в себе си...
Автор: havefun Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1015 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Задава се нов световен ред. Реалност, която всеки в бъдеще ще си подреди според онова, което носи в себе си.

Свободните по дух човеци ще обърнат играта в тяхна полза и ще я спечелят. Ще спечелят свободата си да работят и учат от разстояние и по този начин да напуснат хватката на матрицата. Да живеят близо до природата вместо в големия и мръсен град. Да отглеждат храната си вместо да я купуват. Да откъснат закуската си в градината вместо да ядат нещо тестено на спирката на автобуса за работа. Да имат време да се вслушват в телата си и да се лекуват сами. Или да си купят каравана и да пътуват, накъдето сърцата им пожелаят.
Свободни от трупането на имоти, вещи и спазването на разписания и графици.

Свободните по дух човеци на бъдещето ще поглеждат назад в миналото, което сега е настояще за нас, и ще разказват как всичко е започнало през 2020 година с един вирус, който е започнал да пренарежда реалностите ни по света.
Ще разказват каква битка е било между светлината и тъмнината и колко ни е било трудно. Как сме се бояли от неизвестното. Как сме се разделяли и мразили. Колко труден е бил пътят ни и колко тъмно е било. А после как сме се обединили, обикнали един друг, осъзнали колко всъщност сме свързани и сме прогледнали за истината.
И ще ни благодарят в сърцата си, че сме положили основата на тяхната свобода.

Просълзих се докато пишех това, защото го виждам толкова ясно, че сякаш усетих благодарността на хората от бъдещето.

Възпитавайте децата си да са свободни по дух и да обичат. Себе си. Ближния. Живота. Планетата. А всичко друго ще им се подрежда според това, което носят в себе си.

Идва нова епоха. С нови човеци. А всяко ново начало е трудно. Знам, обаче, че след това идва светлина.

Desislava IvaNova




Гласувай:
7



1. barin - Има такова нещо, havefun. Аз съм ...
31.07.2020 06:12
Има такова нещо, havefun. Аз съм писал за стария, но съотношението на силите се промени и идват нови държави. Може би ще има триполюсен модел с Русия, САЩ и Китай на върха.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3537267
Постинги: 1094
Коментари: 2386
Гласове: 1833