Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2021 20:14 - Вярвам, че има души, които пътуват постоянно през времето...
Автор: havefun Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1186 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 15.02.2021 20:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Вярвам, че има души, които пътуват постоянно през времето и някои от тях са свързани с други души. Те непрестанно се търсят един друг и по някакъв начин винаги остават свързани. Може и да е най-тънката нишка, но все пак са свързани винаги. И винаги се търсят един друг, за да опитват отново и отново да се обичат.


Понякога тези души се намират в човешката си форма, но в сбъркано време, на сбъркано място, и колкото и да се опитват, между тях не се получава. Може би се събират с такава разлика в стила на живот или във възрастта, заради която е невъзможно да живеят заедно и да се обичат. И така те се разделят, макар и да знаят в сърцата си, че си принадлежат един на друг. Но връзката остава - да чака до следващия живот, с още жива надежда, че тогава най-сетне ще се получи.

  Вярвам, че точно затова, когато срещнеш определен човек, ти просто знаеш. Сякаш винаги си го познавал, защото всъщност наистина е така. Чувстваш другия със сърцето си и знаеш какво чувства той, дори когато не сте заедно. Това е магията на душата. И когато две души най-после станат едно, съдбата им е изпълнена. И това, вярвам аз и  е нещо красиво и уникално...



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3539248
Постинги: 1094
Коментари: 2386
Гласове: 1833