Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: stoineff
Категория: Спорт
Прочетен: 5381248
Постинги: 593
Коментари: 8144
Гласове: 13842
Постинг
24.01.2014 21:41 - Google problem
Автор: stoineff Категория: Новини   
Прочетен: 6421 Коментари: 0 Гласове:
13

Последна промяна: 24.01.2014 22:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Най - голямата търсачка в света се срина за няколко минути. Google не отговаряше известно време и даваше грешка 500. Заедно с това не работеха пощата Gmail, G+ , Blogger, които са продукти на Google.  Към момента все още има сериозни проблеми. Официално изявление по случая от Google за сега няма.  

Последни новини:

Потребителите вече  съобщават, че услугата Gmail се е върнала за някои , макар и с повтарящи се прекъсвания и забавяния, за които също се съобщава. На този етап изглежда, че някои от тях са с възтановена услуга, докато  за други остава напълно невъзможно да се свържат.

Това което Gmail изпитва  в момента изглежда е широко разпространено прекъсване с доклади, идващи от Европа, САЩ, Канада, Индия .

Грешката, която се вижда от повечето потребители в момента е (500) код  за проблем, който до голяма степен просто показва, че това е временен проблем и не дава представа за това какви са причините. Съдейки по реакцииит в  Twitter, обаче, проблемът е в момента засяга огромен брой потребители.

Google+.

Прекъсването на  Google+ също оказва влияние върху коментарите в YouTube в рамките на новата система, както и Hangouts в мобилните мрежи. Потребители, които се опитват да получат достъп до Gmail чрез външни клиенти, използващи или POP или IMAP протоколи също не са в състояние да достигнат до техните кутии.


Google нарича това "прекъсване" в своята услуга Gmail според таблото на Apps Status, и обещава "повече информация скоро." След около 20 минути за кратко на услугата се върна онлайн за повечето потребители, но след това падна отново. След малко повече от  един час, Google отново се държи стабилно.

Срийншот. На официалната страница на търсачката пише, че проблемите са докладвани и се проверяват в момента:

image


Тагове:   Google,


Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!