Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2007 00:31 - Иванчо и Марийка
Автор: havefun Категория: Забавление   
Прочетен: 1847 Коментари: 0 Гласове:
0



Учителката по биология разказва: - Къртицата всеки ден изяжда храна, равно на собственото си тегло! Иванчо пита: - А къртицата откъде знае колко точно тежи? 





Малкият Иванчо постоянно тормози майка си с въпроси и накрая на нея й писва и му казва: - Ако продължиш така, ще се изнервя, ще се разболея, ще дойде доктора, няма да може да ми помогне и ще умра... - И после какво ще стане? - Ще ме погребат и няма да ме има вече. - А как ще те погребат? - Ами така - идва черната катафалка и ме отнася към гробищата. - А аз ще може ли да седна на предната седалка до шофьора? 



Иванчо пита майка си: - Мамо, от къде се светва лампата? - От където се изгася


Учителката пита Иванчо: - Иванчо, защо първо виждаме светлината, а после чуваме звука? - Ами... защото очите са по-напред от ушите! 


Иванчо се прибира вкъщи: - Мамо, мирише вкусно! Какво готвиш? - Нищо, гладя накапаната ти тениска! 



Иванчо влиза в час, връщайки се с изваден зъб от зъболекарския кабинет. - Иване, къде беше? - пита учителката. - При зъболекария. - И? Боли ли те? - Не знам, зъбът остана при зъболекаря!

- Иванчо, какво се получава от овцата? - Вълна, естествено. - А какво правим от вълната? - Не знам, госпожо. - Е, как не знаеш? От какво ти е направено палтото? - От палтото на тати.

Каката на Иванчо поканила приятелките си във къщи.Но преди това казалана Ивачо: -Влизаш в спалнята и не се показваш за да не ме изложиш. Всички поканени се събрали ,но познавайки Иванчо пожелали да го видят. Няма как каката извикала Иван ,но му казала да не говори. Иван влязъл и започнал да се запознава,но през една. Това направило впечатление и го попитали защо прави така. Ще не ще Иван отговорил: -Ами мама ми каза че всяка втора жена е курва и аз затова избягвам да се запознавам с вторите.


Учителят по математика на Иванчо решил да се пошегува с целият клас : -Ученици, който реши следната задача, ще му пиша 6-ца. "Пътувам в един самолет на 1.600 м. височина, с 565км ч. В самолета има 195 пътници, 2-ма пилоти, 5 стюардеси, 2.800 кг. багаж, захарта е свършила и 7 пьтници искат кафе! На колко години сьм?" Настьпва гробна тишина в стаята. - На 44 - казва Иванчо с леко отегчен глас. Учителят зяпнал от учудване, защото действително бил на 44 години. - Ама, как позна бе Иванчо? - Амчи, много лесно! Имам брат, който е на 22 години и е полу-идиот! 



Учителката по литература попитала през часа за името на автор, което започва с "В" и завършва с "в". Иванчо станал и казал: "Вазов". Учителката казала, че е имала предвид Вапцаров, но харесва начина на мислене на Иванчо. После попитала за автор, чието има започва с "К" и завършва на "в". Иванчо казал "Каравелов", учителката уточнила, че е имала предвид "Каралийчев", но че отново й харесва начина на мислене на Иванчо. След часа Иванчо я попитал за автор, чието име започва с "Х", по средата има "у" и завършва на "й". Учителката се изчервила и казала на Иванчо, че ще го заведе при директора. Той й казал, че си е мислел за Хемингуей, но че все пак харесва и нейния начин на мислене


Учителката предлага на децата да играят на букви: тя казва буква, а децата казват дума, която започва с тази буква и я обясняват. Започнали... А, Б и т.н. Децата се поуморили. Стигнали до буква "П". Само Иванчо вдигал ръка. Учителката го посочила със свито сърце: - Кажи, Иванчо. - "Подсъзнание", госпожо. - Браво, Иванчо - отдъхнала си тя - И какво значи "подсъзнание"? - Ами, госпожо, представете си, че по улицата вървят две жени и ядат сладолед. Едната го ближе, а другата го смуче. Коя от двете е омъжена? - Ами - позачервила се учителката - тази, която го смуче... - Не, госпожо. Омъжена е тази, която носи халка, а това дето вие си го мислите - то е подсъзнание


У Иванчови имало една статуя, която се накланяла, когато някой излъже. Прибира се Иванчо от училище, а баща му го пита: - Иванчо, каква оценка получи днес? - Шестица! Статуята се наклонила. - Недей да лъжеш, Иванчо! - Добре де, петица. И така Иванчо посмалявал, посмалявал, докато накрая си признал че има двойка. Тогава баща му казал: - Браво бе! Идиот! Аз като бях на твоите години, поне тройки изкарвах! Статуята се сринала на земята



Един ден учителката на Иванчо казала на децата, че на следващия ден ще им дойде на гости майор Милев. За домашно им казала всеки да измисли изречение, в което всички думи да започват с М и да е свързано с майор Милев. На другия ден всички вдигали ръка и искали да кажат своето изречение. Иванчо също вдигал ръка, но учителката не искала да го вдигне защото говорел много мърсотии. Първо вдигнала Марийка. - Москва. Майор Милев марширува. Маршал Макаров: Молодец, майор Милев, молодец. Майор Милев много харесал изречението. След това станал Петърчо. - Манхатън. Мъгла. Майор Милев мъчи мафията. Мафията: Милост, майор Милев, милост. Майор Милев харесал много и това изречение. Направило му впечатление колко е активен Иванчо и помолил учителката да го вдигне. Иванчо: - Мала Азия. Мараня. Майор Милев млещи мазен минет на махараджата. Махараджата: Машала, майор Милев, машала


Учителката пита децата: - Деца,кажете ми какво правите, като станете сутрин? Децата започнали да обясняват как стават сутрин в 7:30, мият се, закусват, обличат се и отиват на училище. Дошло ред на Иванчо: - Еми какво да ви кажа другарко? Ставам в 7:30, мия се, закусвам, обличам се, бърша путката и отивам на училище. Учителката се възмутила: - Иванчо, утре искам да си поговоря с маика ти. Отива майката на другия ден и учителката я пита: - Искам да ми кажете ми сега какво прави вашият син сутрин? - Ами, става сутрин в 7:30... мие се... облича се, бърше путката и отива на училище. Учителката: - Искам да си поговоря и с бащата на Иванчо, много съм притеснена! На другия ден същият въпрос е отправен към бащата на Иванчо и той казва: - Еми какво прави сина ми? Става в 7:30, мие се, облича се, бърше путката и отива на училище. Учителката възмутена: - Кажете ми какви са тези простотии! - Еми откакто станах партиен секретар, всяка сутрин на вратата ни пише "Пешо е путка" и Иванчо бърше путката и отива на училище.


Веднъж малкият Иванчо разхождайки се в парка намира бележка, но уви не може да чете... Занася бележката на учителката си и я моли да му я прочете. Учителката прочела бележката и му се скарала: - Как не те е срам да ми даваш такива работи! Вън, да ми се махаш от главата! На път за вкъщи срещнал полицай. Помолил го да му прочете бележката. Полицаят погледнал бележката и побеснял. - Как може такова малко момче да се занимава с такива работи... Учуден Иванчо отишъл при баща си и му показал бележката... Той я прочел и почнал да му вика: - Ти, безсрамнико, как не те е срам да ми показваш такива работи! Смаян Иванчо тръгнал да обикаля и да търси някой да му прочете бележката... След дълго обикаляне и търсене стигнал до дявола. Помолил го да му я прочете... Дяволът погледнал бележката, засмял се и я скъсал. Малкият Иванчо го попитал защо се смее и какво толкова пишело на бележката. Дяволът смеейки се му отговорил: - Не знам, не мога да чета




Иванчо тръгнал на война по пътя срещнал един дядо. Той го пита: Иванчо на война ли отиваш? - На война. За войната ще ти трябват пушки. Той чул чушки. Отишъл в магазина и купил 1 кг. чушки. Вървял,вървял срещнал 3 войника. Те го попитали:Иванчо на война ли отиваш? На война. За войната ще ти трябват гранати.Той чул домати. Отишъл в магазина и купил 1кг. домати. Вървял,вървял срешнал три воиника отново. Иванчо на война ли отиваш? На война. За войната ще ти трябва палатка. Той чул патка. Отишъл в магазина и купил 1 патка. Отишъл на войната срещу САЛАМА БИЛ ГЛАДЕН, той стрелял с пишки. Иванчо стрелял с семките на чушки. САЛАМА хвърлял гранати, той хвърлял домати. САЛАМА се криел под палатка, той се криел под патка. 




Тагове:   Марийка,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3538699
Постинги: 1094
Коментари: 2386
Гласове: 1833