Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2013 01:15 - Кои са най-дразнещите пътници в градския транспорт?
Автор: havefun Категория: Забавление   
Прочетен: 931 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Снимка: sxc.hu

Няма спор – всеки един от вас поне веднъж през живота си (а вероятно и много повече) е попадал на дразнещи пътници в градския транспорт. Това, което обаче може би не подозирате, е, че вероятно и самите вие често се превръщате в подобни дразнители. Защо ли? След малко ще разберете. Предлагаме ви да се запознаете със списъка на най-дразнещите хора в градския транспорт, изготвен от в. “Daily Mail”.

 

На първо място са поставени тийнейджърите, които най-често си позволяват даслушат силна музика със слушалки. Те са способни да побъркат всички хора наоколо, особено ако са заложили на твърде бързи и агресивни ритми в ранните сутрешни часове на деня.

 


На втора позиция са поставени пътниците, които са забравили да използват дезодорант против изпотяване и с миризмата си облъчват всички останали в широк периметър. Третото място се заема от пияните хора, които често проявяват агресия и представляват заплаха за другите пътуващи. 

 

Сред най-дразнещите действия в градския транспорт е и говоренето на силен глас с приятелите или колегите. Следва го неволното (в повечето случаи)подритване на седалката на човека, стоящ  отпред.

 

Не по-малко неприятни са хората, които бързат да се качат в превозното средство преди другите пътници да са успели да слязат. Дразнещи с поведението си са и тези, които се надвесват над някого и започват дадишат тежко над главата му.

 

Крещящите деца, хората, които си качват краката върху седалките, и пътниците, похапващи храна със силен аромат, също са сред топ дразнителите в градския транспорт.

 

Резултатите от проучването сочат още, че 80% от хората поне веднъж са си позволявали да дразнят останалите пътници по някакъв начин, дори и несъзнателно. Едва една пета от анкетираните признават, че са получавали укорителен поглед или коментар по свой адрес. Същевременно 40% разкриват, че са правили забележка на друг човек в превозното средство, а 20% винаги слагат чантата си на съседната седалка, за да се предпазят от нежелан пътник до себе си.

 

А кои са най-дразнещите за вас пътници в градския транспорт?




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3542215
Постинги: 1094
Коментари: 2386
Гласове: 1833