Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2014 19:31 - Истории, които ще те накарат да се замислиш
Автор: havefun Категория: Забавление   
Прочетен: 615 Коментари: 1 Гласове:
6



 1. Наскоро почина братовчед ми. Той служеше в армията, участвал е във военни действия, сражавал се е за страната си, а преди няколко седмици е бил блъснат от пиян шофьор.

2. Тази сутрин видях парче картон в ръцете на бездомник, на което, вместо обичайното “Дай пари”, пишеше “Дай ми твоята усмивка”.

3. Днес говорех с 13-годишния си по-малък брат за неотдавнашния развод на родителите ни. Попитах го не е ли тъжно това, че те вече не се обичат, на което той отговори: “Мисля, че сега те ще се обичат повече един друг, когато вече не са заедно”.

4. Днес на рок концерт видях една жена на видима възраст около 80 години. Тя скачаше и танцуваше така, сякаш бе на 18.

5. Днес на улицата напълно непознат човек ме потупа по рамото и ми каза: “Само си представете, че ако не бяхте Вие, светът щеше да е съвсем различен”.

6. Днес 85-годишната ми съседка ме чу да се оплаквам от лошия път в близост до нашата къща и замисляйки се, ми каза: “Този път ли е лош? Когато бях млада, този път бе от кал.”

7. Днес, на рождения ми ден, получих плик, в който бе портфейлът ми, загубен миналата седмица. Парите и документите си бяха на мястото. А в него имаше бележка: “Честит рожден ден!”

8. На 22 съм и наскоро разбрах, че никога няма да мога да имам деца. Преди това винаги съм си казвала, че не искам да бъда майка, но сега плача всеки път, когато видя магазин за детски дрехи, защото вече нямам избор.

9. Днес на улицата мен и синът ми ни хвана пороен дъжд. Вече се бяхме приготвили да се намокрим до кости, когато човек от преминаваща кола ни подаде чадър.

10. Днес, докато водех сина си на училище, срещнах бившия си съученик на когото се подигравах в младежките години. Когато ме видя, той засия от щастие, прегърна ме и ми каза, че изглеждам страхотно.

11. Днес на улицата станах свидетел на много забавна ситуация. Шофьор изхвърли боклука си през прозореца, а мотористът, каращ зад него, го вдигна. На следвашия светофар мотористът почука на прозореца на колата и върна боклука обратно на водача.




Гласувай:
6



1. getmans1 - Хубаво би било
25.01.2014 20:06
това твое Днес да се случи по-скоро за да му се радваш, защото си мечтала за него и си вярвала.
Щом го вярваш ще се случи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3538168
Постинги: 1094
Коментари: 2386
Гласове: 1833