Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2014 19:38 - Холандец се радва на огромно потомство - цели 98 деца
Автор: havefun Категория: Забавление   
Прочетен: 702 Коментари: 0 Гласове:
2



 image

Да даряваш сперма е добро дело, но мъжете трябва да бъдат внимателни и да не прекаляват. Холандецът Ед Хоубен явно няма проблем с това да бъде баща на много деца. Мъжът е известен със способността да опложда, като го прави напълно безплатно, съобщи BBC. Не чак толкова привлекателният екскурзовод от Маастрихт има вече 98 деца. Той събира техни снимки и има списък на потомството си, за да намали риска от неволно кръвосмешение между тях.

 

Началото било поставено през 2002 година, когато Хоубен станал донор на сперма.По-късно обаче решил да забременява жените, които имат желание, по естествен път, защото шансовете за зачеване са по-големи, а и защото му било забранено да го прави анонимно.

 

Кариерата на холандеца като традиционен договор спира, когато Холандия забранява анонимното даряване на сперма. Тогава екскурзоводът започва да предлага своите услуги безплатно в интернет.

 

Интересен е фактът, че Хоубен е бил девствен до 34-годишна възраст. Сега обаче мъжът е най-плодовитият донор на сперма в света. Той помага безвъзмездно на лесбийски двойки, на самотни жени и на хетеросексуални семейства, които имат проблеми със зачеването.

 

Последното дете на холандеца е 98-о подред. Майка му е на 28 години и работи като медицинска сестра. Причината да потърси помощта му е, че не е срещнала подходящ партньор, но в същото време майчинският й инстинкт се обажда и силно иска дете. Тя чула за услугите, които предлага Хоубен, и го намерила. Надява се, че той ще вижда детето си поне един-два пъти годишно.

 

Ед Хоубен има наследници из цяла Европа, дори в Нова Зеландия. Той дава 80% шанс на жените да забременеят. Преди време е искал дамите да подписват договор, че няма да търсят издръжка от него, но след като се консултирал с адвокат и разбрал, че това няма да му помогне, ако някоя от жените реши да го съди, спрял да го прави.

 

Холандецът може да е баща на много деца, но си няма свое собствено семейство. Той се надява, че един ден и това ще стане. Когато това се случи , той ще престане да дарява сперма на жени в нужда и ще бъде верен на съпругата си.

       



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3523695
Постинги: 1093
Коментари: 2386
Гласове: 1832