Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2014 22:33 - Анти хороскоп
Автор: havefun Категория: Забавление   
Прочетен: 769 Коментари: 0 Гласове:
4



image

 В хороскопите почти винаги се представят положителните страни на всяка зодия. Сега обаче ще обърнем другата страна на монетата и ще покажем негативните страни. За себе си по-добре да не четете, но не пропускайте да прегледате зодията на бившето си гадже. И все пак, не приемайте този хороскоп насериозно, защото ако бе истина, светът щеше да е едно ужасно, ужасно място…

Овен

Агресивен до крайност. Примитивен, войнствен и жесток. С широко отворена вулгарна душа, обича бирата и солените шеги. В детството си мечтае за военна кариера или да стане космонавт, затова и постоянно вдига битки. В семейния живот трябва да се държи далеч от парите – харчи всичко мигновено, а къде – сам не знае. В компания може да бъде досаден, да говори с часове за себе си без да забележи другия. В нетрезвен вид е склонен към буйство и скандали.

Телец

Дребнав, подмазвач и негодник. В живота държи носа си винаги по посока на вятъра и изпълнява всички указания на началниците. Актьор по пророда, всъщност презира всички, като смята себе си за център на вселената. Обича богатството: като, за да го постигне, е готов да се труди неуморно. Готов е да свали и последната риза, но не от себе си, а от ближния. Садистичен егоцентрик, тероризира семейството си от детство до старост, макар че привидно изглежда учтив и нежен. Не се доверява на никого, дори и на себе си. Узурпира всички привилегии до които може да се добере.

Близнаци

Вечното дете, както интелектуално, така и емоционално. Категорично отказва да порасне и често паразитира при някого до дълбока старост. Единственото, което обича истински е да говори. Чете малко, но има мнение за всичко. Мнение, което се променя по 10-12 пъти в седмица. Често става актьор или писател. Не носи на напрежение, нито умствено, нито физическо. Обича да приема гости, като в най-добрия случай ги черпи с чай или кафе, а обикновено – с бърборене.

Рак

Консерватор и опортюнист, потопен в самосъзерцание. Нищо не може да го накара да промени убежденията си, но обича да спори, да се подиграва на опонента си и да израства в собствените си очи. Със страх може да нападне първи, но обикновено, като усети опасността, се прибира в своята дупка – мястото което пази и за което се грижи повече от всичко друго. Обича самотата и покоя.

Лъв

От юношеска възраст клони към пиянство и изнудване. В другите дела е мързелив. Като дете муфти пари от родителите си, а после от познати и приятели. Неговото его може да отрови живота на всекиго, а лакомията му – да унищожи всеки джоб. При това никога не затлъстява. Обича целият свят да се върти около него, затова винаги и навсякъде се стреми да бъде пръв, а ако не му се получи – отслабва и значително съкращава размерите си. Нищо не може да разклати усещането му за величие, собствена значимост и безпогрешност.

Дева

Обикновено има чарът на слон и остроумието на заек. Стисната, скучна и свадлива. Педантичността на девата я прави непоносима, както на работното място, така и вкъщи. Никога не импровизира, детайлна е и гради скучни планове за действие за себе си и близките си, въпреки техните протести. Всичко около нея са хладни сметки. В допълнение, тя е майстор на интригата и ако има врагове, няма да се успокои, докато не ги разгроми.

Везни

И двете им ръце са леви. Нямат никога пари, не им върви в любовта, чувстват се нещастни у дома или на работа. Не изненадват, не блестят. Патологично не са в състояние да вземат важни решения, затова те се взимат от обкръжението им. Обичат да позират като произведение на изкуството, въпреки че изобщо не разбират от изкуство. Често пишат сълзливи мемоари.

Скорпион

Опасен е много, дори от разстояние. Изневерява, мами, интригантства от едното желание да те унищожи. Патологични садисти и мазохисти едновременно. Не спестява никакви усилия за постигане на целите си. Не пести усилия да създава добро мнение за себе си, след това коварно атакува в гръб. В кариерата си ходи през трупове. Ако ти каже, че цени твоето приятелство, значи преди час те е наклепал пред шефовете. Обожава вулгарните шеги и еротичните филми. Обича да пуска слухове за сексуалните си подвизи.

Стрелец

Често има вид на щастлив идиот и почти винаги всъщност е. Кретенският му оптимизъм и самочувствие не може да бъде разклатено от нищо, дори и от тухла върху главата. След като поговорите с него, дори само за 5 минути, ще ви се прииска бързо и болезнено да го приключите. От дете обича да налага на всички своите глуповати идеи. Агресивен оптимист, в личния живот обича да създава неприятности. Обича да лъже и да си измисля – често с добри намерения (както той си мисли ) .Обича шумните събирания и местата, където може да хапне и пийне безплатно.

Козирог

Жесток, студен и безсърдъчен като айсберг. В къщата е полицай, в работата – тиранин. В тиранията и потискането на другите вижда смисъла на живота. Отстъпва само на физическа сила или психологически натиск. Интелектуално примитивен, без поле за развитие на фантазията, но е отмъстителен: никога не прощава нищо на никого. Рядко съчетание на мегаломания с комплекс за малоценност. Затова често се изкачва до шефски позиции.

Водолей

Визионер и мечтател, напълно откъснат от реалния свят. Никога не му давайте пари назаем, защото ще ги изхарчи и дълго няма да ви ги върне. Постоянно нарушава обещанията си, не обича да работи. Ваканциите си обикновено прекарва в пълни дупки, защото всичките си пари ги е пръснал за осъществяване на проекта си за спасение на човечеството. А такива у него с лопата да ги ринеш.

Риби

Не могат да живеят без измама и нечестност. До такава степен се омотават, че по някое време самите те не могат да определят кое е истина и кое – лъжа. Рибите противоречат сами на себе си. На принципа са да правят изкуство заради самото изкуство. Освен това, рибата обича да се рови в мръсното пране на другите.




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3523525
Постинги: 1093
Коментари: 2386
Гласове: 1832