Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2014 15:34 - Каква е вашата индивидуалност според числото на сърцето?
Автор: havefun Категория: Забавление   
Прочетен: 1150 Коментари: 1 Гласове:
2



 image

Числото на сърцето в нумерологията разкрива нашата индивидуалност, житейската ни позиция, принципите, които отстояваме, целите, мечтите, симпатии и антипатии. То се изчислява като се съберат числовите съответствия на всички гласни букви на трите имена по рождение според таблица.

 

image
1. Вие сте амбициозни, независими и с ярко изразена индивидуалност. Искате да преуспеете в живота, уповавайки се единствено на собствената си креативност и воля. Никога няма да сте щастливи, ако сте в подчинена позиция. Притежавате твърде големи ръководни умения, решителност и вътрешна сила, за да сте просто обикновен изпълнител. Понякога се случва да бъдете прекалено своенравни, импулсивни и праволинейни. Когато не одобрявате нещата, никой не може да ви нареди какво да правите. По този начин създавате впечатление на твърдоглава и егоистична личност, а това води след себе си недоразумения и спорове. Винаги вярвайте в целите си, но се стремете да преодолеете гордостта си.

2. Вие винаги сте готови да услужите и да не засегнете събеседника си. Зависите прекалено много от одобрението и признанието на околните, а критиките ви засягат и разстройват. Самотата не е за вас. Харесва ви да помагате и да споделяте. Това, че сте зависими от мнението на околните, ви пречи да се осланяте на собственото си мнение, което пък ви поставя в подчинена позиция. За това е необходимо да забравите хорското мнение и да победите колебанията си при вземане на решения. Стремете се да не изневерявате на възвишените си цели и да споделяте постиженията си с други хора.

3. Вие винаги избирате щастието пред практичността. Мечтатели по душа, копнеете за радост и романтика в живота. Най-силните ви качества са въображението и вдъхновението. Ако ги използвате разумно, ще постигнете много. Обичате приятните компании, както и грандиозните мащабни начинания, уюта и комфорта. Реализацията на желанията ви зависи само от личните ви способности и волята на съдбата. Изпадате в депресия, ако имате препятствия, които не ви дават възможност да изразите вродената си артистичност. Почти винаги сте в центъра на вниманието поради завладяващото ви умение да се изразявате с приятни маниери.

4. Вие сте искрени и сериозни. Винаги вдъхвате доверие у околните. Сигурност в утрешния ден ви създават домът и семейството. Не понасяте размотаването. Ценители сте на реда. Притежавате практичен поглед върху нещата, както и вродена деловитост. Винаги желаете нещата да се правят по най-правилния начин, а към задълженията си се отнасяте сериозно и благоразумно. Осъществявате плановете си след предварително проучване и добра организация. В отношенията си сте верни, а сигурността е от голямо значение за вас. Мнението ви не се променя лесно. Ако имате надеждна подкрепа, винаги следвате упорито и търпеливо своя път.

5. Вие сте личност, която винаги се интересува живо от всичко - предимно от нестандартни неща. Пълни сте с ентусиазъм. Категорично отстоявате правото на свобода и сте противник на всичко, което я ограничава. Винаги сте независими в действията и мислите си, като се стремите да водите пълноценен начин на живот. Уверено следвате идеалите си, като това не ви пречи да бъдете добронамерени и внимателни към другите. Рутината бързо ви омръзва. Имате навика да се занимавате с няколко неща наведнъж. Трябва да го преодолеете, защото по този начин разпилявате себе си, особено ако сте се заели с нещо, което не ви е по силите.

6. На вас най-много ви харесва околните да ви се възхищават. Вие сте личност, чиято душа е изпълнена с неподправено съчувствие. Съпреживявате чуждото нещастие. Идеалисти сте в някои отношения. Към тези, които обичате, сте предани. Винаги се придържате към семейните норми и традиции. Понякога стигате до крайности - можете да направите саможертва в името на някаква висша цел. Притежавате своите принципи, а с възрастта те стават все по-непоклатими. Притежавате твърди убеждения кое е правилно и кое не, а ако чувството ви за справедливост е оскърбено, проявявате грубост. Изпълнени сте с копнеж за красота, хармония и приятелство. Не допускайте житейските обстоятелства да помрачат следваните от вас идеали.

7. Винаги се стремите към най-доброто, което предлага живота. Перфекционисти сте. Именно затова постигате смайващи резултати. Целите ви понякога са видимо непостижими - факт, който предизвиква недоумение у околните. Имате невероятно чувство за ред, уважавате точността и увереността. Анализатор сте. Нищо не приемате просто така, винаги го проверявате, като се стараете да разберете мотивите, причините и принципите. Въпреки че създавате впечатление за човек с аналитичен ум, притежавате завидна интуиция. Усещате и предугаждате скрити ценности, висши принципи, духовни и окултни закони, които движат света.

8. Притежатели сте на изключителна сила на характера и умение да преодолявате препятствия. Животът ви не е лек, тъй като сте от типа хора, които гонят недостижими цели. Ако се посветите на някаква висша цел, но не заради лична власт, ще постигнете завидни резултати и признание. Смисълът на вашето съществуване са мащабните проекти. Винаги се стремите към парите, поради факта, че те са власт. Качествата, които притежавате, ще увенчаят пътя ви с успех. Разочарование ви чака единствено, ако превърнете парите в самоцел.

9. Деветките винаги се стремят да са в услуга на всички, че дори забравят за собствения си живот. Романтични, чувствителни и състрадателни. Сърцето ви е пълно с  всеопрощение и търпение. Прекалено чувствителни сте. Трябва да се научите да контролирате емоциите си. Способни сте да се впуснете в авантюри, за които не сте готови. Трябва да се подчинявате по-често на разума, защото доверието може да ви донесе измами.




Гласувай:
2



1. erato7 - Получи се 9:)
27.08.2014 16:16
9. Деветките винаги се стремят да са в услуга на всички, че дори забравят за собствения си живот. Романтични, чувствителни и състрадателни. Сърцето ви е пълно с всеопрощение и търпение. Прекалено чувствителни сте. Трябва да се научите да контролирате емоциите си. Способни сте да се впуснете в авантюри, за които не сте готови. Трябва да се подчинявате по-често на разума, защото доверието може да ви донесе измами.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3523301
Постинги: 1093
Коментари: 2386
Гласове: 1832