Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2015 19:11 - Отговорите на Визуален тест на личността
Автор: havefun Категория: Забавление   
Прочетен: 1594 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 30.06.2015 21:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Нека припомня предишния пост:
Визуален тест на личността

image

Предлагаме на вашето внимание визуален тест, който използват американските психолози-визуалисти при определянето на вида на личността.

Всичко е много просто, трябва само да изберете една от предложените картинки и да прочетете описанието към нея. Ако мислите, че описанието е невярно по отношение на вас или е вярно на по-малко от 70 %, то трябва да разгледате още веднъж картинките защото е възможно да сте се разсеяли или недостатъчно дълго да сте мислили.

А сега и отговорите:

image

Картинка 1

Спокоен, весел, неуниващ

Обичате свободния начин на живот, абсолютната спонтанност. Стремите се да изживявате всеки ден на макс и да се наслаждавате на всеки един момент. Девизът ви е „Живеем само веднъж“.

Любопитни сте и отворени към новото, каквото и да е то. Най-бързо се развивате, когато светът около вас се променя и вие се променяте с него. За вас няма нищо по-лошо от това да ви свършат силите и вече не можете да се втурнете напред, към промяната. Не търпите окови и ограничения, не понасяте да ви дават съвети и да ви поучават, когато не сте искали. Получавате разнообразен опит винаги и навсякъде, без значение с какво се занимавате. Обичате изненади.

Картинка 2

Независими, необикновени, неконвенционални

Нуждаете се от неограничена свобода, защото вашата основна потребност е да изразявате себе си по начин, който вие искате, по свой уникален начин. Към всички задачи, които ви предлага животът, вие подхождате с творческа нагласа. Креативни сте както в работата си, така и във времето за бездействие.

Стремежът ви към свобода и независимост често се проявява в това , че правите нещо противно на очакванията на другите, само за да не влезете в тяхното русло. Вие сте индивидуалист.Цените проявленията на личността, независимо какви са те, и никога не следвате сляпо чуждия пример. Всичко, което ви попадне в ръцете, придирчиво проверявате дали ви е нужно. Живеете съобразно собствените представи за морал и житейски правила, дори ако това значи да се опълчите на мнението на най-близките си хора.

Картинка 3

Склонен към самоанализ, чувствителен, мислещ

По-често от другите се изправяте пред ожесточена борба, независимо дали борбата е с хора или със системата. Не търпите повърхностното, по-добре е да сте сам, отколкото в светски беседи за нищото. Вие сте един от най-добрите приятели за всекиго, на когото се доверите. Може да установите близки отношения за много години и именно тези взаимоотношения ви крепят, когато светът се изправи срещу вас.

За съществуването ви е необходима вътрешна хармония, а нея могат да ви дадат много малко хора, затова само самите вие може да си осигурите чувството за правилен живот. Рядко скучаете сами със себе си, може да се каже, че сте си самодостатъчен човек.

image

Картинка 4

Здравостоящ на земята, хармоничен, балансиран

Вашата главна ценност – естественост и натуралност. Не понасяте нищо изкуствено, нарочно, претенциозно. На сърце са ви простите линии и форми, простата и лесна комуникация. На хората им е лесно с вас, вие предизвиквате човешкото възхищение със здравото си стоене на земята и трезвия поглед към живота. Хората могат да разчитат на вас, никога не казвате думите си на вятъра и умеете да отговаряте за свотие действия.

На близките си давате чувство за сигурност и достатъчно пространство, за да не се чувстват нито задушени, нито отхвърлени. Щедро раздавате топлина и човечност. Отнасяте се с презрение към всичко ултрамодерно , затова уважавате сдържаната и строга елегантност в поведението и облеклото.

Картинка 5

Професионалист, уверен в себе си, прагматичен

Отговорността за вашия живот си е само ваша и смятате, че така и трябва да бъде. Не разчитате на късмета и щастливия шанс, а предпочитате да постигате успеха и щастието самостоятелно. Всички проблеми решавате с практична позиция и така, че да не усложнявате своя живот и този на другите.

Вие сте реалист, който не се колебае при взимането на решения, дори ако се налага да избира между два варианта. Лесно е да се заемете с голяма и важна задача, защото рано или късно ще я изпълните и всички могат да бъдат сигурни, че няма по-подходящ кандидат за нейното изпълнение от вас. Уверени стер в себе си и споделяте тази увереност с другите. Не можете да бъдете напълно задоволени, ако не реализирате своите идеи точно по начина, който искате.

Картинка 6

Миролюбив, неагресивен, благоразумен

С вас лесно се разбира човек, защото повече от всичко цените мира между хората, считайки, че главното човешко съкровище са отношенията. Сприятелявате се лесно, като оставяте място за независимост и самосточтелност. От време на време искате да бъдете сам, за да си съберете мислите и да се вслушате в своите желания. Нямате нищо против да разсъждавате върху смисъла на живота и философски да поразмишлявате на различни теми.
Обичате да се обичате, живеете в хармония със себе си и света, цените красотата и верността. Въпреки че може да прекарате много време в самота, не сте самотни. Просто сте достатъчно силни да не се опирате на другите, а на себе си.

image

Картинка 7

Уверен в себе си, надежден, умеещ да анализира

Способността ви да помагате на другите е най-силната ви страна.Обичате да се обграждате с уникални хора, защото от всеки може да научите това, което не знаете. В живота ви важна роля играе културата в нейния широк смисъл. Не само намирате свой личен стил на обличане, поведение, мислене, но и размишлявате как това се отнася към световната култура. Вие сте достатъчно толерантни и способни да вземете от чуждия свят това, което ще ви помогне да се развиете.

Картинка 8

Мечтаещ, романтичен, емоционален

Вие сте изключително чувствителни и раними. Категорично отказвате да подчините своя живот на рационалното начало и предпочитате да витаете в облаците, защото там се чувствате добре. Вашите чувства са най-важното нещо за вас. Смятате, че в живота задължително трябва да има мечта, а когато тя се сбъдне, трябва да откриете друга.

Не сте близки с хора, които гледат реалистично на живота. Тези, които се опитват да ви наложат своите чувства и да ви кажат какво да чувствате, биват игнорирани.

Картинка 9

Динамичен, активен, обърнат към хората

Умеете и обичате да рискувате и никога не се отказвате от острата тръпка в полза на пълната стабилност и предвидимост. Всичко, което е разписано стъпка по стъпка, ви омръзва бързо. Рутината ви парализира и лишава от желанието за живот.

Обичате да бъдете в епицентъра на събитията и играете не последна (за предпочитане първа) роля във всичко, което се случва. Смятате своето мнение за правилно , но умеете да признавате заблудите си. Поведението ви не може да се прогнозира, защото самите вие не знаете какво ще правите след половин час.




Гласувай:
3



1. erato7 - Избрах си № 4, но къде са отговорите?
30.06.2015 19:50
Избрах си № 4, но къде са отговорите?
цитирай
2. havefun - Избрах си № 4, но къде са отговори...
30.06.2015 21:36
erato7 написа:
Избрах си № 4, но къде са отговорите?

сори някакъв бъг, сега вече се вижда :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3523128
Постинги: 1093
Коментари: 2386
Гласове: 1832