Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2015 19:52 - Динозаври оживяват в Сердика Център през октомври!
Автор: havefun Категория: Забавление   
Прочетен: 1676 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 30.09.2015 10:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Световна дино експозиция гостува през месец октомври в Сердика Център.


image


 

За света динозаврите може и да са изчезнал вид, но само през октомври, само в Сердика Център София, те ще „оживеят“ за една изумителна експозиция на световно ниво.

 

Готови ли сте да поемете по пътя на най-интересните същества, владели Земята преди 65 милиона години, защото Сердика Център се превръща в истински Jurassic Park.

 

За изработката на впечатляващите модели са необходими повече от три месеца, а за изграждането им в Сердика Център ще се погрижи екип от 8 професионалисти в скулптурата. Огромните фигури (които достигат от 1.5 до 8м.!) се изграждат стъпка по стъпка, ръчно, до най-финия детайл. С форма и размери, съответстващи на анатомичната структура на някогашните владетели на Земята, дино експонатите имитират до съвършенство истинските зверове. Мускулите и тъканите се правят от единствена по рода си пяна, а кожата - от еластична гума, покрита със специална боя. Сред осемте експоната, които ще видите през октомври, има представители на летящи, питомни, тревопасни, но и… кръвожадни хищници от семейството на динозаврите.

 

И сега внимание – моделите дори ще „оживяват“, благодарение на последните технологии в роботиката.

 

Най-малките си посетители Сердика Център ще посреща в специална детска зона с аниматори и много игри – слайд, играчки, рисуване, книжки за оцветяване и… истински пясъчник със заровени останки от динозаври.

 

След 160 милиона години владение – изчезващият вид на динозаврите се завръща… Станете част от историята в Сердика Център!
Събитието е от 2 до 25 октомври между 10 и 22 часа.




Гласувай:
3



1. amor - ще отида
29.09.2015 20:28
със сигурност, благодаря!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3539537
Постинги: 1094
Коментари: 2386
Гласове: 1833