Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2013 22:12 - Моите Размисли и страсти
Автор: havefun Категория: Други   
Прочетен: 689 Коментари: 0 Гласове:
2



     image
Замислих се за живота. Ей така - за всичко около нас! За хората, за любовта, за пречките, за проблемите, за деня и нощта, за щастието и мъката, за моите родители,близки,приятели! Животът е никак сложен, даже много прост. Само че ние го правим, така че да изглежда труден. Хвърляме се в дълбоки размисли за това и онова. Казваме си "Ами ако еди какво си, ами АКО еди що си?!". Няма какво толкова да му мислим - нещата са такива каквито са! Това, което се случва ние не можем да го променим, можем само да го приемем и да се примирим с това! Говоря за нещата, които не зависят от нас - дали ще ни откраднат портмонето/телефона/чантата, дали ще ни оберат, дали ще се разболеем или някой ще ни направи лошо. ТОВА НЕ ЗАВИСИ от нас! Ние не можем да го предотвратим, ако се случи! Няма какво да размишляваме, ако сме си изгубили ключа или сме си счупили телефона (например!!!)  -то вече е станало! Просто го отминаваме и продължаваме НАПРЕД!!! 
      Тук идва ред да спомена нещата, които зависят от нас самите и от никой друг- отношението ни към хората, най-вече към близките ни такива, които обичаме; как ще мине денят ни, какво ще правим, ако е почивен ден, дали ще седим цял ден вкъщи пред телевизора, или ще излезнем навън на разходка с приятел/ка, гадже или роднина! Ами, звучи толкова просто и семпло? Представете си, че е минала дългата изморителна седмица, пет работни скучни дни и дват събота и неделя! Какво ще изберете ? Какво ще правите? Вие избирате дали да си прекарате чудесно или да е поредния отегчителен уикенд вкъщи! Организирайте екскурзия до някъде, отидете на разходка в парка, на кафе, за да пиете горещ шоколад, излезте на изискано заведение (откога не сте го правили?), отидете на планина или просто се вижте с някого, когото обичате! 
   Е, така погледнато не звучи толкова сложно, нали? За какво трябва да обръщаме толкова много внимание на пролбемите си, вместо това може да миг да ги забравим!!!! ;))))

image   Нагоре



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: havefun
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3543111
Постинги: 1094
Коментари: 2386
Гласове: 1833