Постинг
04.08.2018 16:44 -
Трудно се готви с гипсиран крак, но не е невъзможно...
Трудно се готви с гипсиран крак, но не е невъзможно.
Това е ориз с гъби, моркови, чушки, домат, чесън и свински джолан. Подправки червен пипер, черен пипер, чубрица, чили.
Продуктите се нарязват на дребно, слагат се в намазана с олио тава с една ч.ч. ориз, добавят се подправките, добавят се 3 ч.ч. вода. Пече се 40 мин на 200 градуса.
Това е ориз с гъби, моркови, чушки, домат, чесън и свински джолан. Подправки червен пипер, черен пипер, чубрица, чили.
Продуктите се нарязват на дребно, слагат се в намазана с олио тава с една ч.ч. ориз, добавят се подправките, добавят се 3 ч.ч. вода. Пече се 40 мин на 200 градуса.